FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Paul Verhoeff in Raad van Commissarissen

01-05-2015

0 reacties


De Raad van Commissarissen (RvC) van FC Utrecht is uitgebreid in de persoon van Paul Verhoeff. De 47-jarige geboren en getogen Utrechter heeft in dit commissariaat de portefeuille strategie toegewezen gekregen. Verhoeff werkte ruim vijftien jaar voor het internationale bedrijf Reed Elsevier, waar hij diverse management- en directieposities vervulde. Anno 2015 participeert Verhoeff in diverse bedrijven.

De kersverse commissaris van FC Utrecht is enthousiast over zijn toetreding: “Na diverse gesprekken met Frans van Seumeren en bestuurders en directie van FC Utrecht nam mijn enthousiasme verder toe om deze mooie club, die een belangrijke maatschappelijke missie heeft, te ondersteunen met het neerzetten en uitvoeren van een strategie voor de komende jaren die hout snijdt.”

De RvC van FC Utrecht wordt op dit moment gevormd door voorzitter J.C. (Jacques) van Ek en de heren J.F. (Frans) van Seumeren, G.F. (Frans) Snijders en P.P.J. (Paul) Verhoeff.

Versterking Maatschappelijke Adviesraad  
De Maatschappelijke Adviesraad (MAR) van FC Utrecht, die in 2013 in het leven is geroepen met als doel de club te adviseren inzake haar maatschappelijk beleid, krijgt versterking van Frank van Eekeren. De senior adviseur en onderzoeker aan de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) van de Universiteit Utrecht en manager van het landelijk onderzoekersnetwerk Sport & Society gaat, evenals de overige leden van de MAR, vanuit zijn ambassadeursrol de regio en zijn netwerk inzetten om een actieve bijdrage te leveren aan de verwezenlijking van de maatschappelijke activiteiten en doelen van de club.

Naast Frank van Ekeren bestaat de Maatschappelijke Adviesraad van FC Utrecht uit de heren R.M.J. (Richard) Kraan en J.L. (Hans) Spekman, en voorzitter Mevrouw G.T.C. (Geri) Bonhof.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing