FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Pappot verhuurd aan Fortuna Sittard (update)

11-08-2014

6 reacties


Dagblad De Limburger meldt op haar website dat Fortuna Sittard Elroy Pappot tot en met het einde van dit seizoen huurt van FC Utrecht.

Aanvallende middenvelder Pappot (21) debuteerde op 24 februari 2013 tijdens FC Utrecht - Roda JC (4-0) en scoorde op 28 april 2013 tijdens PEC Zwolle - FC Utrecht (1-2) zijn eerste, en tot nu toe enige goal voor FC Utrecht.
In totaal kwam Pappot tot op heden in zeven officiële duels voor FC Utrecht in actie. Het contract van Pappot werd eind juni 2013 opengebroken, en hij tekende toen voor twee jaar met een optie op een derde.

Voorafgaand aan dit seizoen was al duidelijk dat Pappot voor een verhuur in aanmerking zou komen. Hij was daarom al op proef bij FC Dordrecht, maar werd afgestest omdat hij bij FC Dordrecht 'niet in de gewenste speelwijze zou passen'.

Op internet circuleren al foto's van Pappot die meetraint met de selectie van Fortuna Sittard. Betrokken clubs hebben de verhuur nog niet gemeld.

Update 12 augustus 10:25 uur
Op de clubwebsite bevestigt FC Utrecht de verhuur van Elroy Pappot. Edwin de Kruijff hierover: 'De kans op speeltijd in het eerste elftal is voor Elroy in Utrecht gering", geeft Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff aan. "Met die wetenschap in het achterhoofd, stond zowel de club als Elroy zelf open voor een tijdelijk verblijf buiten Utrecht. Dat diende zich voor hem aan, in de vorm van Fortuna Sittard. Daar is de kans op het maken van speelminuten in het eerste elftal voor Elroy aanzienlijk groter dan hier. Voor zijn ontwikkeling zou het goed zijn om meer wedstrijden in een eerste team te gaan spelen. Je krijgt in de Jupiler League met meer weerstand te maken dan in de competitie voor beloftenploegen. Aan die volgende stap was Elroy toe. Daarom is het goed dat hij die nu maakt.'

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing