FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Opvolger De Ridder geen centrumspits'

23-05-2014

15 reacties


De opvolger van Steve de Ridder wordt als het aan Rob Alflen ligt een buitenspeler die zowel op links als op rechts kan spelen. Dat zei de hoofdtrainer van FC Utrecht gisteravond tegenover RTV Utrecht in reactie op het vertrek van De Ridder naar FC Kopenhagen.

 “We gaan volgend jaar met drie spitsen spelen en ik had Steve in mijn plaatje als linksbuiten, niet als centrumspits”, aldus Alflen. De opvolger van De Ridder is wat hem betreft dan ook een buitenspeler. “Ik heb het liefst een buitenspeler die op zowel links als rechts uit de voeten kan, omdat wij Duplan en Oar al in de selectie hebben.”

De ideale buitenspeler van Alflen, kan ook aan de binnenkant spelen en tussen de linies. “Een soort nummer tien, maar dan een beetje vanaf de zijkant.”

Alflen zei geen gemengde gevoelens te hebben bij de transfer. “Het is een prima bedrag en je mocht hopen dat iedere speler dat rendement opleverde. Bovendien wilde hij zelf heel graag en dat is hem gegund.” Over de hoogte van het transferbedrag wilde hij zich niet uitlaten.

Het is volgens de trainer een groot voordeel dat De Ridder aan het begin van de transferperiode is vertrokken. “Als dit soort transfers op het einde van de transferwindow zijn, dan hebben we een veel groter probleem.” Een lijstje met potentiële opvolgers ligt klaar. “Het is niet zo dat we nu pas beginnen met zoeken.”

Voordeel van de vroege transfer is dat FC Utrecht nu snel kan handelen, zegt Alflen. “De spelers die wij op het oog hebben, daar zijn vaak ook andere clubs in geïnteresseerd. Nu kunnen wij misschien anderen een stap voor zijn.”

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 15 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing