FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Open dag FC Utrecht kent louter winnaars

26-06-2011

4 reacties


Zo tegen het middaguur werd al duidelijk dat een bijzondere Open Dag van FC Utrecht zou gaan plaatsvinden. Het was drukkend warm en de zon deed reeds verwoede pogingen om echt door te breken. Zeer veel supporters waren vroeg aanwezig, velen van hen wisten niet anders dan dat de Open Dag in de ochtend zou plaatsvinden.


FC Utrecht mag zich als grote winnaar kronen van deze Open Dag. Wij hadden vanaf onze stand fantastisch zicht op de fanshop en de immense rij die daar de hele dag heeft gestaan. Allemaal supporters die, nadat het eerste ontwerp van het nieuwe shirt op zijn zachtst gezegd niet kon rekenen op al te veel sympathie , zich massaal gestort hebben op het uiteindelijke resultaat. Opvallend veel "uit"- shirt met Palermo-roze tinten gingen over de toonbank, alsof iedereen wilde tonen: "Wij zijn FC Utrecht, wij hebben maling aan iedereen en wij gaan regeren in alle uitvakken!"

De sfeer was de hele dag ontspannen en positief, ook bij onze stand. Onze dank gaat uit naar Monique en Sabine, die ook dit jaar weer voor een uitstekende plek op het plein voor het stadion hebben gezorgd.
True Support heeft net als FC Utrecht zeer goede zaken gedaan vandaag. De prijsvraag werd door velen ingevuld en de schattingen liepen behoorlijk uiteen ( zie artikel over open dag winnaar). Maar het belangrijkste voor ons was de geweldige groei in het ledenaantal. Op één dag 5 % groei realiseren is echt super en bevestigt het bestaansrecht van onze supportersorganisatie nog maar eens overduidelijk. Daarnaast vonden de vele presentjes gretig aftrek en werd ruim de tijd genomen om supporters te informeren over waar we voor staan en wat we kunnen betekenen. Wij verwachten nog wel de nodige aanmeldingen naar aanleiding van vandaag.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is officieel begonnen, terwijl velen van ons nog met vakantie mogen gaan. Maar de verwachtingen zijn al weer hoog gespannen en iedereen kijkt uit naar de start van de competitie.

Prettige vakantie allemaal en een prachtig seizoen 2011-2012 toegewenst.

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing