FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Opbrengst meer dan een ton op FC4YOU Gala

04-09-2011

1 reactie


De opbrengst van het derde FC4YOU Gala heeft de verwachtingen meer dan overtroffen. De veiling, de verkoop van loten en de verkoop van wedstrijdballen heeft € 117.675,- opgeleverd. Dit is € 25.000 meer dan vorig jaar.

FC4YOU-stichtingsdirecteur Karin Pannekoek is erg blij met dit bedrag. "Hiermee kunnen we veel betekenen voor de jeugd in de stad en regio", zei Pannekoek na afloop. "We hadden wel gehoopt op een bedrag dat meer zou zijn dan vorig jaar, maar dit heeft de verwachtingen overtroffen. Hiervan kan FC4YOU onder meer de Street League vorm krijgen. Nu zijn we druk om Wajongers aan het werk te helpen."

Betrokkenheid
Voor algemeen directeur Wilco van Schaik was het gala zijn eerste officiële optreden. "Dit is toch een prachtig moment om te kunnen aftrappen", zei Van Schaik. "Het aantal aanwezigen toont de betrokkenheid van de mensen bij FC4YOU. Die betrokkenheid hoort bij FC Utrecht. De club wil maatschappelijk betrokken zijn en we zijn blij dat we iets kunnen betekenen voor de jongeren in de regio", besloot de kersverse algemeen directeur.

Prominenten
De avond begon voor de ruim driehonderd gasten met een ontvangst door The Ramblers. Het oudste dansorkest ter wereld bracht de bezoekers in de stemming voor een mooie avond van entertainment en een topdiner. Op het gala waren tal van prominenten uit de provincie Utrecht aanwezig. Zo waren onder andere de Commissaris van de Koningin van de provincie Utrecht, Roel Robbertsen, en de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen aanwezig. Ook waren trainer Jan Wouters met zijn vrouw en aanvoerder Alje Schut aanwezig.

Veiling
Hoogtepunt van de avond was de veiling van tal van bijzondere stukken. Topstuk was het Liverpool-drieluik dat door voormalig FC Utrecht-speler en huidige Liverpool-aanvaller Dirk Kuyt via een videoboodschap werd geïntroduceerd. Een lijst met daarin de signeerde shirts van Jamie Carragher, Steven Gerrard en Dirk Kuyt bracht € 7000,- op. Het bronzen beeld van De Lepelaar, van de bekende beeldend kunstenaar Peter Petersen, ging voor maarliefst € 8000,- van de hand. Na optredens van Michael Oomen en New Timeless tijdens het diner besloot Berget Lewis & Soul-X-Plosion de avond. De presentatie van de avond was in handen van entertainers Rob en Emiel. Met magie en mentalisme zorgden zij voor een wonderlijke presentatie van de avond.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto/Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing