FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Oorwassing Jong Utrecht

17-08-2018

10 reacties


Het seizoen is, net als bij het eerste team, niet goed begonnen voor Jong FC Utrecht, in Deventer werd het maarliefst 5-0 voor Go Ahead Eagles. De spaarzame kansjes van de Domstedelingen konden niet verhullen dat er terecht verloren werd.
 
Zoals vorig seizoen wel vaker gebeurde, begon Jong Utrecht goed aan de wedstrijd, met wat speldenprikken. Maar al na een paar minuten neemt de lokale ploeg het heft in handen. Utrecht wordt vastgezet op eigen helft en met goed combinatievoetbal worden openingen gezocht. Toch is het wachten tot de 22e minuut totdat het verschil ook op het scorebord te zien is: 1-0 door Richard van der Venne. Een paar minuten later stoomt Nick Venema aan de linkerkant op. Hij blijkt nog steeds te weten waar het doel ongeveer staat. Helaas niet precies, zijn mooie doelpoging gaat net rechts langs het doel. Dat is het ook wel in de eerste helft. Na 35 minuten wordt het leed groter voor de Utrechters: 2-0 door Gino Bosz (ja, de zoon van). Het is te danken aan keeper Thijmen Nijhuis dat de score slechts 2-0 is.
 
In de tweede helft komt Jong Utrecht er totaal niet aan te pas. Toch wordt het pas in de 69e minuut 3-0 door een doelpunt van Thomas Verheydt. Op dat moment is Mehdi Lehaire al ingevallen, hij laat zien zeker techniek te hebben. Aan de techniek van de Utrechtse spelers ligt het vandaag niet, de bijna 8000 toeschouwers hebben mooie passeer- en opstoomacties mogen zien.
 
Waar het wél aan ligt: samenspelen. De bal bij een medespeler krijgen. Daarnaast de fysieke kracht, die bij Go Ahead Eagles duidelijk meer aanwezig is. De al genoemde Verheydt is daar een goed voorbeeld van. Jong Utrecht probeert nog wel aan te vallen, maar laat daardoor ook gaten achterin vallen. Dat het in de 81e minuut nog 4-0 wordt en zes minuten later zelfs 5-0, is leuk voor de statistieken.
 
Go Ahead was vanavond duidelijk een maat te groot. Op naar de volgende wedstrijd.
 
Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht 5-0 (2-0)
22. Richard van der Venne 1-0
35. Gino Bosz 2-0
69. Thomas Verheydt 3-0
82. Maarten Pouwels 4-0
88. Paco van Moorsel 5-0
 
Toeschouwers: 7.812
 
Scheidsrechter: Martin Pérez
 
Opstelling Go Ahead Eagles:
Hobie Verhulst; Julian Lelieveld, Gino Bosz, Jeroen Veldmate, Roland Baas; Jeff Stans, Istvan Bakx (84. Paco van Moorsel), Richard van der Venne (50. Bruno Andrade); Jaroslav Navrátil, Thomas Verheydt (76. Maarten Pauwels), Orhan Dzepar
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Redouan el Yaakoubi, Ruben Hoogenhout, Junior van der Velden, Gabriël Culhaci; Rayan el Azrak (58. Mehdi Lehaire), Tim Brinkman, Odysseus Velanas, Jonas Arweiler (80. Jeredy Hilterman); Mohamed Mallahi (69. Mitchell van Rooijen), Nick Venema

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing