FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ook RTV Utrecht is de weg kwijt

28-11-2005

0 reacties


Ook bij RTV Utrecht is men blijkbaar helemaal de weg kwijt. Waar de Telegraaf al een selectieve waarheid kent, maakt RTV Utrecht het helemaal erg bont. Volgens hun website, waarin zij berichten over een onderzoek naar de spreekkoren, hebben de Utrecht fans in het uitvak honderden stoeltjes gesloopt. Hierbij het stukje van de site www.rtvutrech.nl:

    Vooronderzoek spreekkoren FC Utrecht ZEIST - De aanklager van de KNVB gaat een onderzoek instellen naar aanleiding van de spreekkoren, zondag tijdens FC Utrecht-Ajax. Zo werd er 'Hamas hamas joden aan het gas' geroepen en moest de moeder Wesley Sneijder het ontgelden. De Utrechtse Ajacied sprak na afloop van de wedstrijd al zijn verontwaardiging uit over de manier waarop hij was bejegend. FC Utrecht-fans vernielden ook honderden stoeltjes in het Ajax-vak.
Het is toch treurig dat alle zaken die bij FC Utrecht spelen zo uitvergroot worden in de media. Waar zijn de aanklagers als het om spreekkoren gaat die bij andere clubs worden geroepen? Zo was er bij NAC - FC Utrecht regelmatig Utrechtse Joden te horen, maar geen aanklager die daar werk van maakt. Nergens is te lezen dat Wesley Sneijder een provocerend gebaar maakte naar het publiek op de hoofdtribune toen hij het veld verliet. Voetbal is en blijft emotie, helaas zullen bepaalde mensen dit nooit gaan begrijpen. Waarschijnlijk omdat zij dan zelf zonder werk komen te zitten. Overigens zijn niet alle spreekkoren goed te praten, maar wel graag iedereen over één kam scheren.

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing