FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

"Onszelf belonen voor een goed seizoen"

05-04-2013

0 reacties


De duels tussen FC Utrecht en ADO Den Haag in Stadion Galgenwaard zijn de laatste jaren geen vetpot voor de thuisploeg geweest. De laatste zege dateert uit februari 2009 toen FC Utrecht met 3-1 won van de club uit de Hofstad. Beide ploegen strijden in de Eredivisie om een plaats in de play-offs in de strijd om Europees voetbal. ADO Den Haag heeft daarbij de punten harder nodig dan FC Utrecht dat stevig op de zesde plaats staat met twaalf punten voorsprong op ADO.

"ADO is een ploeg die zeer fysiek en opportunistisch speelt", zegt trainer Jan Wouters over de tegenstander van komende zondag. "Zij zullen na de zeperd tegen RKC Waalwijk van afgelopen weekend (4-0 verlies, red.) opzoek gaan naar eerherstel. Ik verwacht qua voetbal en instelling dan ook een andere ploeg dan ik in Waalwijk aan het werk zag. Het wordt een pittig duel."

Belonen
"Ploegen komen naar de Galgenwaard om zich te laten inzakken en heel compact te spelen", vervolgt Wouters. "Dat zag je ook vorige week tegen VVV. We wonnen toen en waren vooral blij met de drie punten. Voor veel ploegen in de competitie komen nu de wedstrijden van de waarheid. Dat geldt ook voor FC Utrecht", benadrukt Wouters. "Na een goed seizoen moet je jezelf als ploeg nu gaan belonen. Aan het einde van de competitie willen wij de play-offs in om een Europees ticket te bemachtigen. Daar ligt de focus. Alle plaatsen die we hoger eindigen dan de huidige zesde, is dan geweldig."

Niveau vasthouden
FC Utrecht heeft de trainingsintensiteit vanaf deze week verlaagd door nog maar één keer per dag te trainen. "We willen ervoor zorgen dat we iedere wedstrijd fris en energiek kunnen beginnen. Het niveau van het hele seizoen willen we blijven vasthouden", vertelt Wouters die de aandacht richt op zijn jong spelersgroep. "We moeten niet vergeten dat dit voor veel spelers hun eerste volledige seizoen in de Eredivisie is. Fysiek moet je dan voorzichtig zijn. Mentaal gezien kijken we naar de beloning die op ons ligt te wachten; een plaats in de play-offs en Europees voetbal in het verschiet."

Afwezigen
De technische staf kan zondag geen beroep dan op Marcus Nilsson en Bob Schepers. Beiden kampen met rugblessures. Ook Yoshiaki Takagi (pols) en Adam Sarota (knie) ontbreken. Zij zijn voor hun herstel teruggegaan naar hun moederland, respectievelijk Japan en Australië, om in alle rust te werken aan hun rentree.

Kaartverkoop
Kaarten voor het duel tegen ADO Den Haag zijn slecht is de voorverkoop verkrijgbaar. De wedstrijd bezoeken kan al vanaf € 20,-. Om kaarten te kopen, moet je wel in het bezit zijn van een clubkaart. Per clubkaart kunnen maximaal twee kaarten worden gekocht. Het aanschaffen van kaarten via de fanshop in Stadion Galgenwaard en TicketBox is nog mogelijk tot en met zaterdag 6 april. Zondag blijven de kassa's gesloten. Ook is er deze dag voorafgaand aan de wedstrijd geen Fan Village. De wedstrijd tegen ADO Den Haag begin zondagmiddag om 12:30 uur.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing