FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Ongerustheid omtrent kraker tegen Ajax'

09-10-2015

16 reacties


Onder fans van FC Utrecht bestaan grote zorgen over de beladen thuiswedstrijd tegen Ajax, meldt het AD op haar website. Fans weten momenteel nog niet waar ze aan toe zijn omdat er nog geen duidelijkheid is over de uitvoering van het plan, om Bunniksiders op andere tribunes te laten plaatsnemen. FC Utrecht hoopt eind van de maand duidelijkheid te kunnen verschaffen.

De Bunnikside, de tribune waar de meest fanatieke fans staan, moet als gevolg van een straf van de KNVB tijdens de thuiswedstrijd van 13 december tegen Ajax leeg blijven.

Al snel liet de club weten, dat de seizoenskaarthouders van die tribune hoe dan ook de wedstrijd kunnen bezoeken. Over de uitvoering van dit plan is nu onder de supporters van FC Utrecht onrust ontstaan.

Ben ten Boden, oud-voorzitter van de supportersvereniging, heeft het initiatief genomen om een supportersavond (10 oktober 20.00 uur in DITO, red.) te organiseren om de zorgen hierover te bespreken. ,,De wedstrijd tegen Ajax is al beladen, maar nu helemaal," stelt Ten Boden in gesprek met het AD. ,,Niemand weet hoe het gaat verlopen. Bunniksiders staan in groepen bij elkaar. Kunnen zij dat tegen Ajax ook? En waar dan?"

Losse kaartverkoop
Ook is er nog geen informatie over de losse kaartverkoop. Verder zijn er volgens Ten Boden zorgen over de veiligheid. ,,Mogen de Ajax-fans wel komen, als de Bunnikside door het hele stadion zit? Ik hoor geluiden van fans die zich daar zorgen over maken."

In een eerder stadium had supportersclub True Support aangedrongen op het feit dat bij het 'herplaatsen goed gekeken moet worden naar het karakter van fans en tribunes.'

Voorzitter Teun den Hartog van Supporters Vereniging FC Utrecht, kent de zorgen. ,,Wij zijn met de club in overleg over de uitwerking." Onlangs zat Den Hartog ook met burgemeester Van Zanen om de tafel.

FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik laat aan het AD weten op de hoogte te zijn van de onrust. ,,We zijn in gesprek met de supportersverenigingen en met tal van andere instanties. Er is voortdurend overleg over deze wedstrijd. Eind oktober hopen we met informatie te kunnen komen."

Bron: AD

Reacties

Bij dit bericht zijn 16 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing