FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Oar en Sarota op standby-lijst Australisch team

30-12-2010

0 reacties


De Australische bondscoach Holger Osieck heeft de FC Utrecht-spelers Tommy Oar en Adam Sarota op de standby-lijst gezet voor de selectie van het nationale team van Australië. Dat speelt in het eindtoernooi om de Asian Cup, dat van 7 tot 29 januari in Qatar wordt gespeeld. Dat betekent dat, in geval van blessures of als spelers om andere redenen moeten afhaken, zij mogelijk worden opgeroepen zich later bij het team te voegen. Overigens genieten ze op het ogenblik net als de andere spelers van FC Utrecht van een korte vakantie. Na de bekerwedstrijd tegen Volendam (op 22 december) kregen de spelers vrijaf. Op maandag 3 januari moeten ze zich weer op Sportcomplex Zoudenbalch melden om te beginnen aan de voorbereiding op de tweede helft van de competitie.

De twee Australiërs tekenden samen met hun landgenoot Michael Zullo afgelopen zomer na een trainingsstage een contract bij FC Utrecht. Tommy Oar (19) en Adam Sarota (vandaag, 30 december, 22 jaar geworden) gelden als twee grote talenten. Ze werden beiden al eens uitgeroepen tot talentvolste jeugdspeler uit de Australische competitie; Sarota aan het eind van het seizoen 2008/2009 en Oar een seizoen later, afgelopen voorjaar.

Tommy Oar maakte zijn debuut in het Australisch elftal afgelopen februari in een wedstrijd tegen Indonesië. Beide spelers hebben ook al officieel (dus los van oefenwedstrijden) hun opwachting in de hoofdmacht van FC Utrecht gemaakt. Adam Sarota debuteerde op 22 juli in de uitwedstrijd tegen SK Tirana, in de voorronde van de Europa League. Tommy Oar maakte zijn officiële debuut voor FC Utrecht op 29 augustus, in de uitwedstrijd voor de competitie tegen FC Twente.

Michael Zullo, de derde Australiër bij FC Utrecht, heeft de afgelopen periode getobd met een hardnekkige liesblessure, waaraan hij inmiddels is geopereerd. Bij hem werd een ‘matje' aangebracht, dat een herhaling van de klachten moet voorkomen. Zullo is al eerder deze maand naar Australië gereisd, voorzien van een individueel trainingsprogramma, om daar aan zijn volledige herstel te werken.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing