FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nuttige trainingswedstrijd in Westerlo

06-10-2011

3 reacties


FC Utrecht speelde donderdagmiddag in België een trainingswedstrijd tegen KVC Westerlo waarin niet gescoord werd. Op uitdrukkelijk verzoek van de burgemeester van Westerlo werd vooraf geen ruchtbaarheid gegeven aan het duel. Bovendien ging het slechts om een trainingswedstrijd. FC Utrecht wil haar supporters op de hoogte houden en doet daarom wel kort verslag.

Speelminuten
De trainingswedstrijd, vlak voor het vrije speelweekend, werd onder meer benut om de spelers die werken aan hun rentree speelminuten te geven. Doelman Junior Fernández stond voor het eerst onder de lat en ook Jan Wuytens begon in de basis. Beiden speelden de eerste helft mee en zijn duidelijk op de weg terug. Fernández moest één keer handelend optreden en deed dat goed, maar werd nog niet echt op de proef gesteld. Spelers uit de selectie die wat minder vaak in actie komen, kregen de kans om meer wedstrijdritme op te doen. Daarnaast maakten Zakaria Amrani van Jong FC Utrecht en A-junior Kevin van Kippersluis hun opwachting in de hoofdmacht.

Weinig kansen
Er waren niet veel kansen in het gelijkopgaande duel met de tegenstander uit de hoogste Belgische afdeling. Voor rust kon Mark van der Maarel aanleggen na een steekpass van Ismo Vorstermans. Maar zijn schot verdween naast het doel. In de tweede helft belandde een inzet van Westerlo op de lat en rolde een uithaal van Van Kippersluis naast de keeper, maar ook naast het doel. Het bleef dus 0-0. Trainer Erwin Koeman sprak na afloop van een nuttige trainingswedstrijd.

FC Utrecht:
Fernández (Cummins/46), Bovenberg, Demouge, Oar (Van Kippersluis/60), Van der Maarel, Asare (Amrani/60), Takagi, Vorstermans, Nijholt, Wuytens (Nilsson/46), Boldewijn (De Kogel/75)

Volgende wedstrijd
Dit weekend er geen speelronde in de Eredivisie vanwege een interlandprogramma. De eerstvolgende competitiewedstrijd voor FC Utrecht is op zaterdag 15 oktober uit tegen PSV (20.45 uur).

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUphoto/ Frank Zilver 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing