FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nilsson: ‘In eigen huis nog ongeslagen’

01-10-2011

2 reacties


Marcus Nilsson is in het wedstrijdmagazine FC Today kritisch over zijn eigen spel en is positief over het feit dat FC Utrecht in eigen huis nog ongeslagen is.

De boomlange centrale verdediger Marcus Nilsson blikt in het wedstrijdmagazine FC Today terug op de eerste reeks competitiewedstrijden en hij kijkt vooruit naar de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Zweed is kritisch over zijn eigen spel en is positief over het feit dat FC Utrecht in eigen huis nog ongeslagen is. FC Today is vanaf zaterdagochtend verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshops. Zaterdagavond is het uitgebreide wedstrijdmagazine verkrijgbaar rondom Stadion Galgenwaard.

"Het kan allemaal nog veel beter, ik ben nog lang niet tevreden over mijn eigen spel", is de constatering van Marcus Nilsson na zeven speelronden met FC Utrecht. Daarvan miste hij er twee wegens een schorsing naar aanleiding van zijn eerste rode kaart in de Nederlandse competitie, opgelopen in Arnhem tegen Vitesse. "Natuurlijk was ik er op voorbereid dat de Nederlandse speelwijze heel anders is dan de Zweedse. Maar toch heeft het me meer tijd gekost om me het Nederlandse positiespel eigen te maken", bekent de speler met het rugnummer 23. Dat nummer is de directe link met zijn Italiaanse idool Marco Materazzi. "Het positieve is dat we in eigen huis nog ongeslagen zijn. Dat moet dit seizoen onze stevige basis blijven."

Trainer Erwin Koeman schat voor Koemans Kijk in FC Today de kracht van RKC op waarde. "De meesten schatten RKC wat lager in, maar ik vind het geen verrassing dat de ploeg het goed doet. Ze zijn fysiek sterk, durven te voetballen en spelen met vertrouwen. Evander Sno is een goede aankoop van ze geweest. Hij is zeer bepalend op het middenveld. Ik vind het leuk voor RKC dat het zo goed gaat met ze." Desalniettemin gaat Koeman zaterdagavond vanaf 18.45 uur vol voor de drie punten in de wedstrijd tegen de ploeg uit Waalwijk.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing