FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nijholt: "Laat Liverpool maar komen"

23-09-2010

9 reacties


Heel Utrecht haalde opgelucht adem, nadat De Graafschap in de derde ronde van de KNVB beker na strafschoppen was verslagen. Het spel van FC Utrecht was niet om over naar huis te schrijven. Dat beaamde Gianluca Nijholt, die als invaller binnen de lijnen kwam.

Utrecht kwam woensdagavond op De Vijverberg nog wel op 1-0 via Jacob Mulenga, maar gaf die voorsprong kort voor tijd net zo gemakkelijk weer uit handen. Uiteindelijk bood het nemen van strafschoppen, ondanks een misser van Nijholt, uitkomst. "Dit is zeker een opluchting, het was niet best vandaag", vat Nijholt in gesprek met Goal.com het spel van Utrecht samen.

Voor rust creëerden de Domstedelingen geen enkele kans, tot ergernis van trainer Ton du Chatinier én Nijholt. "De trainer is flink tekeer gegaan in de rust. Hij zei dat het anders moest in de tweede helft, maar dat is niet bepaald gebeurd. Het bleef gewoon slecht. Wat de oorzaak was? Het mag natuurlijk geen excuus zijn, maar ik denk door de vele wedstrijden die we hebben gehad de laatste weken."

Nijholt geeft toe dat het drukke programma wennen is voor Utrecht, dat in het nog prille seizoen al veertien wedstrijden achter de rug heeft. Du Chatinier beweerde na afloop van het bekerduel dat zijn ploeg nog niet volwassen genoeg is om een voorsprong vast te houden. "Als je hier speelt mag zo'n tegendoelpunt nooit meer vallen", aldus Nijholt, die Sjoerd Overgoor uit een afvallende bal gelijk zag maken. "Mijn ploeggenoten die op de zestien stonden hadden wat eerder uit hadden moeten lopen om de bal te blokken."

Dit seizoen is de middenvelder veroordeeld tot een plek op de bank. Zijn die extra minuten van de verlenging dan niet lekker voor Nijholt? "De trainer bepaalt natuurlijk wie er gaat spelen. Ik weet wat ik kan, moet mijn best blijven doen", antwoordt hij clichématig. Vorig jaar was Nijholt nog vaak waardevol voor zijn ploeg. "Ik heb een goed seizoen achter de rug en daar moet ik gewoon op voortborduren."

"Ik weet dat de beker de kortste weg naar Europa is, maar we doen ons uiterste best in alle drie de competities", blikt de middenvelder vooruit. "Eerst nemen we het zaterdag op tegen AZ." Drie dagen staat voor Utrecht het zeer prestigieuze duel met Liverpool in de de groepsfase van de Europa League op het programma. "Laat Liverpool maar komen!", besluit Nijholt strijdvaardig.

Bron: Goal.com

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing