FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nieuws uit de ziekenboeg

19-02-2017

1 reactie


Kevin Conboy maakte tegen PEC Zwolle zijn rentree in de wedstrijdselectie van FC Utrecht. De Deens / Engelse verdediger was na het bekerduel tegen datzelfde PEC Zwolle op 14 december 2016 vanwege een voetblessure zeven duels afwezig. Conboy kwam nog niet binnen de lijnen.

Wout Brama liep in de aanloop naar PSV - FC Utrecht een enkelblessure op. In eerste instantie werd gevreesd voor vier tot zes weken absentie. De controleur ligt echter voor op dit schema. In De Telegraaf zegt hij daarover: 'Ik had de eerste dag veel pijn en kon er 's nachts niet van slapen. Maar de volgende dag en ook in de loop van de week ging het al direct veel beter. Ik zit nu tussen de tachtig en negentig procent, denk ik.'
Brama gaat de komende week weer volledig trainen, en hoopt voor het uitdtel tegen FC Groningen weer beschikbaar te zijn.

Sofyan Amrabat viel in het duel tegen sc Heerenveen uit met een enkelblessure. Ook bij hem was de verwachting dat hij er tot vier weken uit zou kunnen zijn. In de afgelopen dagen ging echter ook het verhaal dat hij tegen FC Groningen weer inzetbaar is. Dit is echter nog onbevestigd.

Robbin Ruiter liep op 27 november 2016 tijdens FC Utrecht - Feyenoord een hersenschudding en een gebroken sleutelbeen op. Vanwege dat gebroken sleutelbeen werd zijn herstelperiode direct al op minimaal negen weken geschat. Die periode is inmiddels voorbij, maar Ruiter zit nog niet bij de wedstrijdselectie. De aanpak bij Ruiter is dat eerst getest wordt hoe zijn schouder reageert bij een belasting. Mogelijk maakt hij zijn comeback daarom eerst in een duel van Jong FC Utrecht.

Edson Braafheid liep op 26 augustus 2016 een zware blessure op aan zijn achillespees. De herstelperiode werd spoedig al geschat op zes tot negen maanden. Braafheid, die op 9 februari jl. vader is geworden van zoon Elijah, traint al weer enige tijd op het veld. Er is nog geen verwachting over zijn rentree.

Rico Strieder scheurde tijdens FC Utrecht - Heracles Almelo op 11 december 2016 een kruisband. Voor deze blessure staat in de regel een herstelperiode van minimaal een half jaar tot een jaar. Strieder zal daarom dit voetbalseizoen naar verwachting niet meer in actie komen. Het contract van de Duitser loopt aan het einde van dit seizoen af, en uiterlijk 30 maart 2017 wordt duidelijk of FC Utrecht de optie in zijn contract gaat lichten.

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing