FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nieuwe ontwikkelingen in "De zaak Vorm"

28-08-2014

12 reacties


Nadat FC Utrecht een klacht indiende tegen Swansea, werd het even stil in "De zaak Vorm". De Telegraaf meldt vandaag dat er inmiddels nieuwe ontwikkelingen zijn.

Zowel Swansea als Tottenham Hotspur hebben tot nu toe geweigerd inzage te geven in de details van de recente transfers van Ben Davies (ging van Swansea naar Tottenham) en Gylfi Sigurdsson (ging van Tottenham naar Swansea). Uit officiële documenten, die FC Utrecht volgens De Telegraaf inmiddels in bezit heeft, blijkt dat beide spelers op exact dezelfde dag zijn getransfereerd als Michel Vorm.

Verder blijkt uit deze documenten dat de transferbedragen voor deze beide spelers sterk afwijken van hun geschatte marktwaarden. Dit sterkt FC Utrecht volgens De Telegraaf in de overtuiging dat de transferbetaling voor Michel Vorm in de transfers van Davies en Sigurdsson is versleuteld. En het sterkt FC Utrecht in de overtuiging dat een "nulverkoop" hiermee in scene is gezet om betaling van het doorverkooppercentage voor Vorm door Swandea aan FC Utrecht te ontlopen.

Wilco van Schaik over deze nieuwe ontwikkelingen in De Telegraaf: 'Onze advocaten geven aan dat de door hen verkegen informatie aansluit op onze veronderstellingen en vermoedens met betrekking tot de handelwijze van Swansea City en voorzitter Huw Jenkins in het bijzonder.' Van Schaik heeft ook van diverse officiële kanalen in de voetbalwereld ondersteuning gekregen. Hij wil dat de onderste steen boven komt, en FC Utrecht heeft inmiddels een tweede aanvullend verzoekschrift naar de FIFA gestuurd, aldus De Telegraaf.

Opvallend is dat Vorm bij Tottenham Hotspur geen eerste of tweede keeper meer lijkt te zijn. Swansea gaf onlangs via meerdere kanalen aan Vorm van de hand te hebben gedaan vanwege zorgen omtrent zijn knie. Er is echter nu niets bekend over een (knie)blessure van Michel Vorm. Hij maakt ook onderdeel uit van de voorselectie voor de duels van Oranje tegen Italië en Tsjechië.

Reacties

Bij dit bericht zijn 12 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing