FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nieuwe FCUFans.nl website een feit!

01-09-2010

25 reacties


Vandaag is de nieuwe website van Stichting True Support, FCUFans.nl 2.0, online gegaan. Medio vorig jaar werden de plannen om een nieuwe site te ontwikkelen concreter. Begin vorig seizoen zijn we met onze ideeën naar Cartel Internetservices BV gestapt en hebben we gesproken over de aanpak. Uiteraard reikte het budget voor een nieuwe site niet tot aan de hemel. Als relatief kleine (supporters) organisatie moeten we nu eenmaal nog op de kleintjes letten. Gelukkig hebben we in Cartel Internetservices BV een sponsorpartner die in deze situatie met ons heeft meegedacht. Waarvoor onze hartelijke dank.

FCUFans.nl versie 1.0
Toen op 1 juli 2005 Stichting True Support werd opgericht werd op dezelfde dag ook meteen onze website gelanceerd. Op dat moment was het, en dat durven we best te stellen, één van de mooiste en meest overzichtelijke FC Utrecht sites. Daarnaast introduceerden we al snel de True Support Voorspellingscompetitie. Een feature op de site die onder de leden erg gewaardeerd wordt en inmiddels ook op andere FC Utrecht sites navolging - in één of andere vorm - heeft gekregen.

FCUFans.nl versie 2.0
Inmiddels zijn we ruim vijf jaar verder en werd het de hoogste tijd voor een complete make-over. Samen met onze technology partner Cartel Internet Services zijn we aan de gang gegaan en is vanaf vandaag het resultaat voor de bezoekers van de site zichtbaar. Zoals vaste bezoekers zullen merken hebben we vooral de site in een nieuw jasje gestoken. Het ontwikkelen van echt nieuwe functionaliteit was helaas om financiële redenen nog niet mogelijk.

De komende tijd zullen we verder gaan met het verder verbeteren en optimaliseren van de site. Uiteraard staan wij hierbij open voor opmerkingen, tips en suggesties. Hiervoor kunt u desgewenst gebruik maken van het contactformulier.

FCUFans.nl versie 2.0

Het bestuur en de redactie van de site zijn in ieder geval erg tevreden over het eindresultaat. Wij hopen dat de bezoekers van onze site net zo tevreden zijn over de nieuwe look van onze site. Veel surfplezier!

Bestuur True Support & Redactie FCUFans.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 25 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing