FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

‘Niet akkoord met verplaatsen wedstrijden’

29-12-2011

8 reacties


FC Utrecht gaat niet akkoord met het besluit van de KNVB om twee competitiewedstrijden van de club te verplaatsen van zondagmiddag naar de zaterdagavond. Het gaat om de wedstrijd van zondag 11 maart uit tegen Feyenoord en de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, die voor zondag 18 maart op het programma stond.

"We accepteren dit niet en gaan protest indienen bij de KNVB", zegt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht. "Zeker thuis willen onze supporters FC Utrecht op zondagmiddag 14.30 uur zien voetballen. Deze duidelijke voorkeur is ook uit onderzoek gebleken", aldus Van Schaik. "We hebben eigenlijk voor dit seizoen al te veel concessies gedaan om van dat vaste tijdstip af te wijken en gaan er dan ook alles aan doen om deze wedstrijden, met name de thuiswedstrijd tegen Groningen, te laten plaatsvinden op de zondagen dat ze stonden gepland."

Het is Van Schaik flink in het verkeerde keelgat geschoten, dat de KNVB de wedstrijden zonder enig overleg met FC Utrecht heeft verplaatst. "We zijn hierin in het geheel niet gekend en zijn dus totaal verrast. Ik ben dan wel betrekkelijk nieuw in de overlegwereld van het betaalde voetbal, maar het is toch uiterst merkwaardig, dat zonder enige ruggespraak een wedstrijd van ónze club in ons eigen stadion zomaar even wordt verzet", vraagt de algemeen directeur zich verbaasd af. "Op deze manier kunnen we toch geen professioneel voetbalbedrijf runnen?"

Bovendien had FC Utrecht rond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen een groot kids event gepland. "En een kinderfeest is natuurlijk niet haalbaar bij een avondwedstrijd", benadrukt Van Schaik. "De KNVB wil er toch vooral zijn voor de families en de kinderen die naar de stadions komen? Dan moet ze ook daarnaar handelen. In elk geval leggen wij ons als FC Utrecht niet bij dit besluit neer."

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing