FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nesu gelooft in een wonder

25-08-2010

0 reacties


De 2-0 nederlaag op Celtic Park betekent voor FC Utrecht nog niet het einde van een Europees avontuur. Mihai Nesu, die met zijn vorige club Steau Boekarest heel wat Champions League duels heeft gespeeld, gelooft in een wonder en vertelt waarom.

“Natuurlijk is Celtic een goede ploeg”, geeft de linksback toe. “Zij hebben ervaring en sterke spelers. Dat komt omdat ze veel meer geld hebben, al was dit grote verschil in budget niet te zien in Glasgow. Wij waren niet bang om te voetballen en kregen kansen. Alleen wij maakten ze niet af, zij wel. Een nadeel was ook dat Mulenga al vroeg geblesseerd uitviel, daardoor verloren we voorin kracht. Je merkt ook dat bij ons niet iedereen gewend is om in het hoge Schotse tempo te spelen en drie wedstrijden per week. Tegen Willem II raakten we na rust vermoeid.”

“Maar daar moeten we niet over praten, dan maak je het erger. Wij moeten positief denken en geloven in ons zelf. Dat heb ik geleerd bij Steau. In de Champions League moesten we het tegen nog veel zwaardere tegenstanders dan Celtic opnemen. Ik heb gespeeld tegen Arsenal, Sevilla en Valencia. Tegen die laatste verloren we ook eerst uit met 2-0. De spelers geloofden er totaal niet meer in, we hadden daar in Valencia heel slecht gespeeld. Maar onze coach bleef maar elke training herhalen dat het nog niet over was en toen wonnen we thuis met 2-0 en na penalty’s gingen we door.”

“Dit Valencia-verhaal heb ik al tegen een paar teamgenoten bij FC Utrecht verteld. We hebben niets te verliezen. Als wij positief denken, vechten als een team en echt alles geven, dan kunnen we met een beetje geluk de groepsfase halen. Alles is nog mogelijk. Ik geef ons veertig procent kans. Celtic zal gevaarlijk zijn op de counter, maar wij moeten voordeel halen uit de steun van ons fanatieke thuispubliek.”
Kaarten

De return tussen FC Utrecht en ‘The Bhoys’, oftewel Celtic, in Stadion Galgenwaard begint donderdag 26 augustus om 20.30 uur. Er geldt een clubkaartverplichting en er zijn nog genoeg kaarten beschikbaar. De kaartverkoop via internet loopt uiterlijk tot en met vandaag, woensdag 25 augustus, en verkoop via ticketbox tot en met 26 augustus. De kassa’s in het stadion zijn op de wedstrijddag gesloten.

Bron: <i>deweekkrant.nl</i>

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing