FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nassir El Aissati tekent profcontract bij FC Utrecht

20-02-2013

0 reacties


FC Utrecht heeft jeugdspeler Nassir El Aissati (18) voor twee seizoenen vastgelegd. De balvaardige middenvelder speelt sinds 2005 in de academie van FC Utrecht en komt dit seizoen uit voor FC Utrecht O19. In de verbintenis van El Aissati is een optie opgenomen voor verlenging met één seizoen.

"Nassir is een voetballer die beschikt over de basiskwaliteiten die nodig zijn om profvoetballer te worden", zegt Hoofd Opleidingen en Technisch Manager a.i. Henny Lee van FC Utrecht. "We hebben veel vertrouwen in hem. Nassir is een wendbare en balvaardige speler die beschikt over veel voetbalintelligentie. Het is positief dat wij hem aan onze club kunnen binden en zijn specifieke talenten verder kunnen gaan ontwikkelen."

De speler zelf is blij met het in hem gestelde vertrouwen. "Dit contract is een beloning voor een periode van hard werken", zegt Nassir El Aissati, die dit seizoen diverse oefenduels speelde met het eerste van FC Utrecht. "FC Utrecht is een mooie club, waar ik al jaren met veel plezier speel. Met dit contract laat de club zien dat zij veel vertrouwen in mij heeft. Het is nu aan mij om de stap naar het eerste elftal te gaan zetten."

Een eerste profcontract is een beloning voor de ontwikkeling die een jonge voetballer doormaakt. Pas dan begint het echt. "Dit is de eerste stap naar het bestaan van profvoetballer. De speler moet zich nu waarmaken en laten zien dat de club terecht vertrouwen in hem stelt. Wij gaan dit proces met onze organisatie zoveel mogelijk beïnvloeden en begeleiden. Uiteindelijk is het de speler zelf die bepaalt of hij een vaste waarde gaat worden in het eerste elftal van FC Utrecht", aldus Lee.

Bron: fcutrecht.nl
foto: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing