FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

NAC-supporters vinden Van Schaik leugenaar

19-10-2013

10 reacties


Supporters van NAC zullen vanavond tijdens de uitwedstrijd in de Galgenwaard massaal ‘Van Schaik leugenaar’ aanheffen in de richting van FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik. Dat schrijft NAC Fanzine De Rat.

Tijdens de laatste competitiewedstrijd tussen de twee clubs, afgelopen april, verzocht de stadionspeaker de NAC-supporters het woord ‘kanker’ niet te gebruiken. Supporters en clubleiding van NAC Breda ontkenden ten stelligste dat het woord was gebruikt en eisten in de week na de wedstrijd excuses en rectificatie van de Utrechtse clubleiding. Die bleven uit, schrijft Fanzine De Rat.

Supporters van NAC hebben altijd beweerd dat zij geen kanker, maar ‘schijt aan Utrecht’ zongen. De 850 Bredase supporters in het uitvak zullen dat vanavond opnieuw luid en duidelijk scanderen, schrijft De Rat. De Bredase supporters kregen in hun standpunt in april niet alleen bijval van de eigen clubleiding, maar ook van veel Utrecht-supporters.

In het programma #NACpraat op de lokale zender BredaNu probeerden NAC-supporters donderdagavond Wilco van Schaik en veiligheidscoördinator Frank Bijlsma live in de uitzending te krijgen. Dat lukte niet. Ze hadden gehoopt de twee het woord ‘krantenbak’ uit te laten spreken om hen daarna te kunnen beschuldigen van het zeggen van ‘kanker-NAC’.

Het vermeende gebruik van het woord ‘kanker’ lag tijdens de vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en NAC Breda extra gevoelig omdat ruim 400 patiëntjes van het Wilhelmina Kinderziekenhuis de wedstrijd bijwoonden. Onder hen waren ook kinderen met kanker.

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing