FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Mutaties binnen bestuur True Support

30-04-2014

4 reacties


Marcel Assink en Pierre Schoonhoven hebben onlangs afscheid genomen als bestuurslid van Stichting True Support. Zij zijn opgevolgd door Arnold Janssen en Joost Goes.

Marcel Assink, bestuurslid algemene zaken sinds februari 2012 is vanwege persoonlijke omstandigheden gestopt met zijn bestuurswerkzaamheden. Marcel blijft betrokken bij True Support, onder meer als uitbater van Sportcafé De Heksenketel dat op wedstrijddagen fungeert als supportershome van True Support. We hebben de afgelopen twee jaar prettig met Marcel samengewerkt en hebben vooral zijn enthousiasme als impuls ervaren.

Ook Pierre Schoonhoven is onlangs afgetreden als bestuurslid. Een verschil van inzicht met de overige bestuursleden heeft Pierre doen besluiten zijn functie neer te leggen. Pierre, die vanaf de oprichting nauw bij True Support betrokken is geweest, was bestuurslid sinds september 2011. Hij hield zich onder andere met overtuiging bezig met het werven van en het onderhouden van de contacten met sponsors en adverteerders. Vooral zijn ‘handen-uit-de-mouwen’ mentaliteit zorgde voor een goede balans binnen het bestuur.

Marcel en Pierre zullen op een later moment uiteraard nog officieel worden bedankt voor hun jarenlange inzet voor onze supportersclub.

In de persoon van Arnold Janssen menen we een capabele vervanger te hebben gevonden om de plaats van Pierre in het bestuur in te nemen. Arnold was de afgelopen periode al zeer actief voor True Support op het ‘FC Utrecht Fan Village’. Ook is hij actief als redacteur van onze website.

Daarnaast is Joost Goes toegetreden tot het bestuur. Joost was als hoofdredacteur van fcufans.nl al verbonden aan True Support, maar zal zich nu dus ook vanuit een bestuursfunctie sterk gaan maken voor de supporters.

Per 1 april 2014 wordt het bestuur van True Support gevormd door: Christian van der Mark (voorzitter), Alexander de Mol (secretaris), Michiel Wielinga (penningmeester), Arnold Janssen (bestuurslid) en Joost Goes (bestuurslid).

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing