FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Mogelijke opvolgers van Erik ten Hag

25-12-2017

8 reacties


De kans is groot dat Ajax Erik ten Hag na de feestdagen gaat presenteren als de nieuwe hoofdtrainer, zo meldt het AD vandaag op haar website. Er deden de afgelopen dagen verschillende verhalen de ronde over een eventueel contractueel vastgelegde afkoopsom. Onduidelijk is wat hiervan daadwerkelijk klopt. Feit is alleen dat er door FC Utrecht nog niets over een overgang is gecommuniceerd.

In het AD worden de volgende trainers genoemd als opvolger voor Erik ten Hag:

- Jean Paul de Jong. Hij koos bij de aanstelling van Ten Hag bewust voor een rol als zijn assistent op basis van hun eerdere samenwerking bij Go Ahead Eagles. Mocht De Jong nu geen hoofdtrainer worden, dan is het de vraag waar zijn toekomst ligt.

- Mitchell van der Gaag. De huidige trainer van Excelsior heeft laten zien dat hij met beperkte middelen realistisch kan voetballen en resultaat kan neerzetten. Zijn aanpak heeft hij deels gevormd in Portugal en wijkt af van de gangbare aanpak van Nederlandse trainers.

- Henk Fräser. Hij was ooit als speler in dienst van FC Utrecht, en heeft als trainer een no-nonsense aanpak. Volgens het AD is hij daarmee een man naar het hart van Frans van Seumeren. En Fräser lijkt nadrukkelijk aan te sturen op een vertrek bij zijn huidige club Vitesse.

- Fred Rutten. De tukker wordt vaak als leermeerster van Erik ten Hag neergezet, en heeft dezelfde filosofie ten aanzien van het noodzakelijke topsportklimaat. Rutten heeft zeker in zijn tijd bij Vitesse uitstekende resultaten geboekt

Andere namen die het AD nog aanhaalt, zijn die van Stijn Vreven en Marinus Dijkhuizen. De vraag is alleen of beiden op dit moment daadwerkelijk passen binnen de koers van FC Utrecht.

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
23 september 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Dick Advocaat:
Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing