FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Mini Open Dagen in de provincie

18-06-2012

2 reacties


Dat de jaarlijkse Open Dag van FC Utrecht dit jaar plaatsvindt op zaterdag 30 juni, is bij de echte FC Utrecht-fan bekend. Dat naast Stadion Galgenwaard tussen 14.00 en 18.00 uur diverse activiteiten worden georganiseerd, dat de selectie wordt gepresenteerd en de nieuwe tricots van FC Utrecht te verkrijgen zijn, is ook geen nieuws. Wat wel nieuw is ten opzichte van andere jaren, zijn de Mini Open Dagen in Houten, Breukelen en Veenendaal.

Meer de provincie in, dat is wat FC Utrecht wil. Het achterland van FC Utrecht is zoveel groter dan alleen de stad Utrecht. Ook de fans in de provincie moeten bediend worden, zo is de mening van FC Utrecht toegedaan. Daarom gaat FC Utrecht op 30 juni naar Houten, Breukelen en Veenendaal. Om 10.00 uur gaan de deuren open op Het Rond in Houten, het Kees Stipplein in Veenendaal en de Kerkbrink in Breukelen. Net als bij de grote Open Dag naast Stadion Galgenwaard, zijn de Mini Open Dagen voor iedereen vrij toegankelijk. Om 13.30 uur worden deze afgesloten.

Op alle genoemde locaties is de selectie en de technische staf vertegenwoordigd. Spelers en trainers delen zich op om in de provincie handtekeningen uit te delen, op de foto te gaan en in contact te treden met supporters van FC Utrecht. Op locatie worden diverse voetbalactiviteiten georganiseerd, zijn in de mobiele fanshop fan-artikelen te verkrijgen en kan een SeizoenClubCard voor het seizoen 2012/2013 worden aangeschaft.

Tot slot kunnen er op iedere locatie unieke prijzen gewonnen worden. Per locatie wordt bijvoorbeeld een dertigtal plaatsen verloot in de bus die de spelers naar de Open Dag bij Stadion Galgenwaard brengt. Een unieke belevenis voor de echte fan! De winnaars worden vanzelfsprekend na afloop van de Open Dag teruggebracht naar Houten, Breukelen of Veenendaal. Ook zijn gesigneerde ballen, shirts en vrijkaarten te winnen.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing