FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Miljoenendeal met investeerder afgeketst

27-12-2016

13 reacties


Een miljoenendeal tussen FC Utrecht en een Utrechtse ondernemer is na wekenlange gesprekken afgeketst op diens vermeende gebrek aan kredietwaardigheid. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

Het AD schrijft dat de beoogde deal tien procent van de aandelen van Frans van Seumeren betrof, met mogelijke aanzienlijke uitbreiding in de toekomst. Van Seumeren en de investeerder hebben volgens de krant bovendien uitgebreid gesproken over een plan om Wesley Sneijder naar FC Utrecht te halen.

De opbrengst van de aandelenoverdracht was niet FC Utrecht ten goede gekomen, maar Van Seumeren die de afgelopen jaren naar verluidt veertig miljoen euro in de club heeft geïnvesteerd. De deal zou tot teleurstelling van Van Seumeren zijn afgeketst op twijfels bij de clubleiding over de kredietwaardigheid van de investeerder.

Over het voornemen van de investeerder om Sneijder naar Utrecht te halen, zegt directeur Wilco van Schaik in het AD: “We spreken regelmatig met potentiële investeerders die Utrechtse spelers naar Galgenwaard willen halen. Sneijder, Michel Vorm en Erik Pieters. Natuurlijk luisteren we daarnaar, omdat we als FC zelf op dit moment niet de middelen hebben om zoiets te bewerkstelligen.”

Het lijkt erop dat Van Seumeren niettemin een deel van zijn aandelen kan overdragen. Hij stelt dertig procent beschikbaar in certificaten waarvoor de eerste belangstellenden zich hebben gemeld. De opbrengst daarvan komt wel ten goede aan de club. Van Schaik noemt het een kantelpunt dat andere ondernemers nu instappen. “Frans van Seumeren krijgt voor het eerst steun van mensen die Utrecht en de regio een warm hart toedragen.”

Reacties

Bij dit bericht zijn 13 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing