FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Mike van der Hoorn verlengt bij FC Utrecht

06-06-2012

1 reactie


FC Utrecht heeft het doorlopende contract van centrale verdediger Mike van der Hoorn (19) opengebroken en verlengd tot de zomer van 2016. Het zelfopgeleide talent speelt al sinds de D-pupillen bij FC Utrecht en kende dit seizoen zijn doorbraak bij FC Utrecht.

"Mike heeft zich dit seizoen enorm ontwikkeld in de hoofdmacht en heeft veel wedstrijden gespeeld", zegt Hoofd Scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht. "Met dit nieuwe contract belonen wij hem voor zijn instelling en zijn ontwikkeling. Wij zien hem graag bij FC Utrecht de volgende stap in zijn ontwikkeling maken. Mike is een jongen met veel potentie, die rechts centraal in de defensie speelt. Hij heeft een goede mentaliteit en speelt met lef. Dat zien wij graag."

"Wij zijn er enorm trots op dat Mike de stap heeft gemaakt naar ons eerste elftal", vult Algemeen Directeur Wilco van Schaik aan. "Hij is een jongen van de club, heeft zijn voetbaljeugd bij FC Utrecht doorgebracht. Wij hopen dat Mike een voorbeeld is voor talentvolle voetballers die in onze jeugdopleiding spelen. Bij FC Utrecht krijgt de jeugd de kans."

Van der Hoorn zelf is blij met het vertrouwen dat de club in de voetballer stelt. "Dit is waar je het voor doet. Uit het feit dat ze mij een meerjarig contract aanbieden, spreekt veel waardering", zegt de verdediger die het voorgaande seizoen begon bij Jong FC Utrecht. "Je hoort om je heen dat je het goed doet. Dat wordt nu door de club bevestigd in de vorm van dit contract. Ze zien potentie in mij. Het is nu aan mij om te vechten voor mijn plaats. Ik wil een vaste waarde worden."

In het seizoen 2010/2011 debuteerde Mike van der Hoorn voor FC Utrecht, in de thuiswedstrijd tegen AZ. Inmiddels speelde hij 13 Eredivisieduels, waarin hij tweemaal tot scoren kwam.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing