FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Mijn huis

27-04-2006

0 reacties


Vanavond kwam ik thuis. Al een aantal jaren mis ik dat gevoel in de Galgenwaard. Natuurlijk was daar de "ontploffing" bij de late winst op Heracles, maar vanavond was de Galgenwaard weer DE HEL. Slechts 12.000 toeschouwers. Wat baalde ik daar vooraf van. Maar achteraf zeg ik gewoon voortaan nog maar 12.000. Want die 12.000 die er vanavond zaten, weten precies waar het om gaat. De onvoorwaardelijke steun aan de ploeg op het veld. Het leek wel of ik weer in de oude, nog niet verbouwde, Galgenwaard zat.

Mijn gedachten gingen terug naar 1996. Ook toen was het nodig om de rug te rechten en de onvoorwaardelijke steun te tonen. Geen gehuil van mensen die het voetbal niet goed vonden, geen gezeur over combi's, geen geneuzel met alle wedstrijden op betaal tv. Je was er gewoon want je club had je nodig. Maar toen was het ook nog echt JOUW club. En nog steeds is het JOUW club, want dat zit nu éénmaal in het hart. Dat gaat dan ook nooit meer verloren. Die beleving is er helaas bij de nieuwe aanwas nog niet.

Natuurlijk baal ik van het missen van Europees voetbal. Zeker gezien het feit dat de zesde plek daar normaal recht op geeft. Natuurlijk baal ik van een paar honderd feestvierende papagaaien. Natuurlijk baal ik van de niet gegeven pingel. Natuurlijk baal ik van de laffe scheidsrechter die geen tweede kaart geeft aan neusje Boschker. Natuurlijk baal ik van de uitslag.

Maar ik heb GENOTEN. Vanavond kwam ik thuis.

Bedankt, alle 12.000 aanwezigen. Ik kijk al uit naar de volgende wedstrijd met ons allen. Bedankt ook aan de spelersgroep die er vanavond voor ging en het gebrek aan vorm en soms kwaliteit compenseerden met datgene waar FC Utrecht een synoniem voor is: STRIJD en PASSIE. Wie heeft voor mij de 90 minuten lange videoband?

Midvoor

midvoor@fcufans.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing