FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Michael Silberbauer opent THUIS

03-04-2011

15 reacties


Vandaag (3 april, red.) heeft captain Michael Silberbauer op oer-Hollandse wijze de openingshandeling van Thuis verricht. Met een goed geplaatste schaarsnede knipte hij het lint doormidden, waarmee de opening een feit was.

Voorzitter Rob Rietveld heette de talrijke aanwezigen van harte welkom en keek in zijn openingsrede terug op de laatste 5 (!) jaar, waarin de ultieme wens van True Support uiteindelijk tot stand is gekomen. Een eigen home in het stadion.

De voorgaande jaren was True Support tot volle tevredenheid afwisselend te gast op Klein Galgenwaard, Golf Inside en De Heksenketel, maar al die jaren was het doel het bereiken van een "eigen" home. En dat is nu precies wat in samenwerking met William van der Kaaij nu tot stand is gekomen.

Thuis betekent een extra stimulans voor de ledengroei. Juist vandaag diende het 1000e lid zich aan, waarmee een tweede mijlpaal werd bereikt.

Namens FC Utrecht waren onder andere Koos van Tamelen, Foeke Booy, Frans van Seumeren en Jan Willem van Dop aanwezig. Laatstgenoemde feliciteerde True Support met het fantastische home en overhandigde een ingelijst en door de spelers gesigneerd wedstrijdshirt, wat uiteraard een mooi plekje Thuis zal krijgen.

De laatste woorden van Rob, voor het ceremonieel lintjeknippen, waren onder ander gericht aan William van der Kaaij, Joop Leliveld, Directie van FC Utrecht, de (oud) sponsoren, vrijwilligers van True Support en uiteraard de 1000 leden die zich bij de stichting hebben aangesloten. Allen werden op gepaste wijze bedankt voor hun bijdrage aan deze memorabele gebeurtenis.

Nadat Michael Silberbauer zijn officiële handeling had verricht, werd de microfoon over gedragen aan de Utrechtse zanger Michael Oomen, die vol overgave een deel van zijn mooie repertoire ten gehore bracht. Daarbij op indrukwekkende wijze geassisteerd door Jan Rolink, die glunderend het podium had betreden en een bijzondere uitvoering van "Utereg me stadsie" uit de microfoon liet rollen.

Bestuur True Support

Foto's Opening THUIS - 3 april 2011 (Alexander de Mol)

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 15 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing