FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Met vertrouwen naar FC Twente

24-02-2012

0 reacties


FC Utrecht moet komende zondag op bezoek bij FC Twente, de nummer vier in de Eredivisie. "Dat is geen makkelijke wedstrijd", analyseert trainer Jan Wouters de wedstrijd in Enschede. "Ik heb ze donderdagavond gezien in de Europa League tegen Steaua Boekarest. Die wedstrijd heeft Twente het goed gedaan. Steaua is een ploeg die van aanpakken weet. Dat weten we nog van vorig jaar toen we in Europees verband tegen hen speelden. Maar ik heb niets gezien van wat ik nog niet wist over Twente."

De afgelopen week is goed getraind na de overwinning op AZ. De 4-4-2 speelstijl krijgt steeds meer vorm binnen de ploeg van Jan Wouters. Vooral over het spitsenduo, Frank Demouge en Alexander Gerndt, is Wouters te spreken. "Je ziet dat ze elkaar steeds beter gaan aanvoelen. Het bewegen ten opzichte van elkaar gaat met iedere wedstrijd en na iedere training beter. Alexander Gerndt heeft na zijn twee doelpunten tegen AZ vertrouwen getankt. Het was voor hem ook wennen om in zijn nieuwe positie te spelen. Hij kan nog beter worden door op het juiste moment de diepte te kiezen en nog meer gebruik te maken van de ruimte.", vertelt de trainer over de Zweedse aanvaller.

Ook over Frank Demouge spreekt Wouters zijn lof. "Met zijn lengte en fysiek is een gevaar voor de verdedigers. Zijn lengte nodigt uit om de lange bal te spelen. Ik denk juist dat we wat vaker de afwisseling moeten zoeken en Frank ook als aanspeelpunt moeten gebruiken. Dan komt er meer voetbal in ons spel. Maar natuurlijk is de lange bal een wapen van ons", erkent de trainer die met zijn ploeg aan een goede reeks wedstrijden bezig is.

Afwezigen
De grootste zorgen heeft Wouters over de inzetbaarheid van Junior Fernández. De keeper is nog een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen FC Twente. Hij heeft op de training last van zijn lies gekregen. Door de blessure van Rob van Dijk moet de trainer mogelijk een beroep doen op Erik Cummins en Jong FC Utrecht-doelman Fons Mulder. Ook Daan Bovenberg en Cedric van der Gun (beiden hamstring) missen de wedstrijd. Michael Zullo, Marcus Nilsson en Jacob Mulenga ontbreken ook op het wedstrijdformulier van komende zondag. Adam Sarota is niet inzetbaar wegens interlandverplichtingen met het nationale team van Australië.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing