FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Met de boot naar eventuele finale?

22-02-2016

10 reacties


Ondanks dat er nog een halve finale gespeeld en gewonnen moet worden, zijn vanwege de korte tijdspanne de voorbereidingen voor een eventuele bekerfinale op zondag 24 april nu al in volle gang. True Support hoopt niet alleen met bussen, maar ook met een boot naar De Kuip af te kunnen reizen.

Bij  FC Utrecht is een aanvraag ingediend om met een boot naar de eventuele bekerfinale te reizen. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de concrete uitwerking van dat plan. Daarna is het wachten op de uitslag van de halve finale en of de betrokken autoriteiten toestemming geven voor de bootreis.

Al 150 belangstellenden
Om de animo goed te kunnen inventariseren vragen we gegadigden die zich nog niet hebben gemeld, hun belangstelling kenbaar te maken door een mail te sturen aan info@fcufans.nl . Vermeld daarin je naam en je lidmaatschapsnummer, of meld je aan als nieuwe donateur.

Deelname aan de eventuele bootreis is exclusief voor leden/donateurs van True Support. Overigens is wie nu lid wordt, dat meteen ook voor het seizoen 2016-2017.

Na een vooraankondiging gisteren in supportershome De Heksenketel hebben zich spontaan meer dan 150 belangstellenden gemeld voor de bootreis. Als de reis doorgaat komen zij als eerste in aanmerking voor de beschikbare plaatsen. Met het oog op veiligheid en controleerbaarheid mikken we voorlopig op een boot voor 200-250 personen.

Clubcard
Daarnaast moeten belangstellenden in aanmerking komen voor een toegangsbewijs voor de mogelijke finale. Over die kaartverkoop zijn nog niet veel details bekend. Wel staat vast dat het houderschap van een FC Utrecht-clubcard verplicht is en dat seizoenkaarthouders voorrang krijgen boven clubcardhouders. 

Omdat de terugreis per bus moet plaatsvinden en die bussen leeg ook de heenreis naar de Kuip maken, zal de prijs van de bootreis bovenop die van de buscombi komen. We stellen alles in het werk om die prijs en de aankleding van de reis zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Zoals bij al onze activiteiten is ook voor de eventuele bootreis uitgangspunt dat die ook voor (gezinnen met) kinderen en voor ouderen een feest is. Orde en veiligheid hebben daarom bij de organisatie prioriteit.

Busreis
Als FC Utrecht de finale haalt, zal True Support hoe dan ook een busreis aanbieden exclusief voor leden. Ook de organisatie daarvan is gestart. Mocht de bootreis onverhoopt niet doorgaan, dan komen belangstellenden daarvoor – mits aan de overige voorwaarden is voldaan -  in aanmerking voor de busreis.  Houd voor nadere informatie over een eventuele finale de berichtgeving op deze website, Twitter (@FCUFans) en Facebook (www.facebook.com/FCUFANS/) in de gaten. 

Bestuur True Support

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing