FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Matchday! Heksenketel geopend vanaf 15.00 uur

16-08-2017

1 reactie


Ons Home of True Support in sportcafé De Heksenketel is vandaag geopend vanaf 15.00 uur. Ook na afloop van het duel tegen Zenit Sint-Petersburg is de Heksenketel geopend voor een drankje, hapje of maaltijd.

Toegang tot De Heksenketel is exclusief voor leden op vertoon van een geldige lidmaatschapspas. Wie zich onlangs heeft aangemeld, maar nog geen bericht of pas heeft ontvangen, kan zich melden bij de portier die doorverwijst naar één van de bestuursleden.

Ook na afloop van het duel is De Heksenketel geopend en is er gelegenheid voor een drankje en om iets te eten. Via de Zuidtribune heeft u rechtstreeks toegang tot het Home. Komt u van een andere tribune, houd er dan rekening mee dat de ingang van het Sportcentrum Galgenwaard na de wedstrijd nog even gesloten kan zijn. Wel kunt u dan al via de lift in de parkeergarage De Heksenketel bereiken.

Nieuwe leden kunnen zich ter plaatse inschrijven. Voor slechts € 17,50 bent u het seizoen 2017-2018 donateur van Stichting True Support. U ontvangt dan 4 maal per seizoen ons magazine FCUFANS! en u heeft exclusief toegang tot het Home of True Support in Stadion Galgenwaard genaamd 'De Heksenketel'. Daar kunt u voor en na de wedstrijd terecht om in een gemoedelijke sfeer na de wedstrijd toe te leven en na te praten. Inschrijven als donateur kan ook ONLINE.

Supporters die lid zijn van True Support met een toegangskaart voor de Zuidtribune kunnen via De Heksenketel rechtstreeks het stadion in. Dit scheelt wachttijd en vele extra trappen. Deze service bieden we in samenwerking met FC Utrecht.

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing