FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Mark van der Maarel: altijd weer terug

26-11-2017

5 reacties


Mark van der Maarel startte dit seizoen als basisspeler bij FC Utrecht. Dit gebeurde mogelijk mede omdat Dario Dumic pas ruim na de eerste training echt bij de selectie aansloot, en doordat Ramon Leeuwin op Zoudenbalch door een scooter werd aangereden en geblesseerd was. Daarmee toonde Van der Maarel zich de ideale twaalde man.

Echter: Dumic heeft inmiddels een aantal duels in de basis gestaan, maar is weer terug naar de bank. En Leeuwin is na zijn mislukte transfer naar sc Heerenveen inmiddels al weer drie duels basisspeler geweest. Mark van der Maarel is dat ook. En de in de basis ideale twaalfde man lijkt toch ook bij Erik ten Hag een belangrijke schakel in het elftal te zijn.

Voor Van der Maarel herhaalt de geschiedenis zich. Ook onder Robbie Alflen en Jan Wouters was hij de ideale twaalfde man, maar inmiddels speelt hij al bijna negen jaar na zijn basisdebuut nog steeds bij FC Utrecht. En komt hij steeds weer terug in de basis. In de eredivisie staan, volgens een staatje op VI.nl, alleen Robert Zwinkels (ADO Den Haag - bijna 12,5 jaar) en Bram van Polen (PEC Zwolle - bijna 10,5 jaar) langer na hun debuut nog steeds bij dezelfde club onder contract. Mark van der Maarel heeft alleen wel op hen voor dat hij met FC Utrecht onafgebroken in de eredivisie actief is.

Toch is Mark van der Maarel wel een keer actief geweest tijdens een duel in de Jupiler League. Op 30 september 2016 maakte hij, na een knieblessure, zijn comeback tijdens Jong FC Utrecht - Helmond Sport.

Mark van der Maarel kwam, inclusief het duel met Jong FC Utrecht, inmiddels 225 keer in actie tijdens een officieel duel van FC Utrecht. Hij kwam daarvan 189 keer in actie in de eredivisie, wist daarin drie goals te maken en acht assists af te leveren (bron: transfermarkt.nl).

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing