FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Lensky: "Zeer goed behandeld door FC Utrecht"

23-07-2012

3 reacties


Jacob Lensky kwam het voorgaande seizoen uit voor FC Utrecht. De Canadese middenvelder kijkt met gemengde gevoelens terug naar zijn periode in Nederland, maar heeft positieve woorden over voor de club uit de Domstad.

"Ik kijk met spijt terug op het voorgaande seizoen. Ik weet niet hoe en waarom het allemaal zo af moest lopen. Dit vooral omdat FC Utrecht me zeer goed behandelde. Het was vooral mijn onvermogen om een zinvol leven op te bouwen in Nederland. Als ik het over zou kunnen doen zou ik het anders aanpakken", aldus Lensky tegenover VoetbalPrimeur.

Het seizoen 2010/2011 was voor de verdediger/middenvelder het beste seizoen in de Eredivisie. Destijds was hij vaste basisspeler bij FC Utrecht en speelde 27 competitiewedstrijden. "Ik heb genoten in de Eredivisie. Het is niet de allerbeste competitie, maar het heeft zeker momenten waar er op een hoog niveau gespeeld wordt met veel jeugdige talenten. Het is er echt mogelijk om op jonge leeftijd het eerste elftal te halen en ervaring op te doen. De Amerikaanse Major League Soccer is ook groeiende dus wel zullen zien wat er gaat gebeuren."

De Amerikaanse competitie is mogelijk de nieuwe competitie waarin Lensky zijn wedstrijden gaat spelen, al sluit hij een terugkeer naar Nederland niet helemaal uit. "Ik wil mijn leven voorlopig verder oppakken in Vancouver. Mogelijk dat er een kans is om te gaan spelen voor de Vancouver Whitecaps, maar we zullen het wel zien. Na mijn periodes in Nederland denk ik niet dat dit een plaats zal zijn waar ik weer een kans zal krijgen."

Andre Halmans van AH-Sportsmanagement is bezig met het vinden van een club in Nederland of België voor Lensky. In een ander deel van de wereld is een andere agent op zoek naar een nieuwe werkgever voor de Canadees. "Ondanks dat Lensky er een hard hoofd in heeft doen wij ons best om voor hem binnen de Eredivisie, Jupiler League of de Jupiler Pro League een werkgever te vinden. Een andere agent doet hetzelfde in de Verenigde Staten en Canada binnen de Major League Soccer", aldus Halmans.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing