FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Laten we één zijn met haar

23-07-2005

0 reacties


Orgasme, Heino en liefde. Wat hebben ze met elkaar gemeen? Vragen die we in het leven stellen, waar zijn we naar op zoek. Wie geeft ons antwoorden? Eigenlijk zijn we allemaal op zoek naar zekerheden in het leven. Iets waar we op kunnen terugvallen, iets wat niet vergaat, iets wat eigenlijk altijd weer terugkomt. FC Utrecht is bezig aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Ik krijg net een sms’je van een paar maatjes van me die in Hotel Daniel zitten in het pittoreske Graz. Een paar jaar geleden vertoefden we daar met een grote groep. Orgies waar orgasmen uit voortkwamen, dansen op Heino met tandenloze dametjes van tachtig en opbloeiende liefdes met te jonge Oostenrijkse dames. Waar kan voetbal je toch helemaal naar toe brengen, de zevende hemel is er niets bij. Hotel Daniel is dicht in de buurt van de beruchte Club Venus, die overigens ook in Parma om de hoek kwam kijken. Nu zijn we echt aan het afdwalen, waar waren we gebleven, FC Utrecht. We nemen een trainingskamp in Oostenrijk en een aantal oefenwedstrijden. Ze zetten gelijk een belangrijk resultaat neer. Een 1-0 overwinning op Rode Ster Belgrado. Als ik denk aan Rode Ster, dan denk ik aan Joegoslaven, denk ik aan Europacup 1, dan denk ik aan Victorie in Europa, kortom een geduchte tegenstander. Ik hoor vele supporters zingen die door Graz lopen, “Arsenal wordt de volgende.”

Waar ik bang voor ben is het volgende. We gaan ons kruit te vroeg verschieten. De feiten daargelaten, want in het altijd pittoreske Woerden, gelegen tussen de dorpse weilanden, verloren de onze met 2-0 van de hunnies. Eigenlijk zijn we weer als vanouds bezig. Het spel van winnen en verliezen is aan FC Utrecht besteed. Dat maakt FC Utrecht zo onvoorspelbaar als een valse rat die bekneld zit in de Londense metro. 

Wat ik jullie eigenlijk wil vertellen en duidelijk maken dat ik het fijn vind dat FC Utrecht weer aan het voetballen is en binnenkort het seizoen weer gaat beginnen. Mijn seizoenskaart is binnen en daar was ik zo verheugd over, dat ik gelijk maar onzinnig ben gaan lullen.

Gegroet zijn die allen die nog niet gegroet zijn,

Erik Thuis

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing