FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kuyt: Alle pijlen op FC Utrecht

29-09-2010

1 reactie


Natuurlijk nam Dirk Kuyt woensdagavond plaats achter de tafel naast manager Roy Hodgson op de drukbezochte persbijeenkomst van Liverpool in Stadion Galgenwaard. Kuyt vertelde dat hij heel blij was toen hij zag dat FC Utrecht bij Liverpool in de groep terechtkwam bij de loting voor de Europa League.

“FC Utrecht is de club die me de kans heeft gegeven in het profvoetbal", zei hij. "Ik heb hier vijf geweldige jaren gehad en mijn enige prijs gewonnen in mijn loopbaan tot nu toe. Deze club betekent veel voor me. Het is speciaal om nu hier terug te komen en als speler van Liverpool tegen FC Utrecht te spelen.”

Kuyt maakte pas afgelopen zondag zijn rentree bij Liverpool. “Ik ben niet gewend om geblesseerd te zijn. Ik wist dat ik een paar wedstrijden zou missen, maar dat FC Utrecht haalbaar voor me zou zijn. Daar heb ik daarom alle pijlen op gericht.”

Hij sprak van een mooi affiche voor de supporters van FC Utrecht en gaf aan dat van onderschatting bij zijn club geen sprake zal zijn. “Ik weet uit eigen ervaring hoe FC Utrecht kan spelen tegen topclubs. Zoals in wedstrijden tegen Ajax en laatst tegen Celtic. Dat is de grootste kwaliteit van FC Utrecht. We zullen heel goed moeten spelen om hier met drie punten te vertrekken.”

Hij volgt de Nederlandse competitie wekelijks, met een speciale belangstelling voor zijn oude club, en heeft daarom een goed beeld van de kracht van de ploeg van Ton du Chatinier. “Een heel fris en goed elftal met een goede toekomst”, aldus Kuyt.

Manager Roy Hodgson stelde vast dat het Nederlandse voetbal een goede periode doormaakt. Hij prees het goede spel van Ajax tegen AC Milan, wees op de knappe prestatie van FC Twente tegen Inter en noemde uiteraard de overtuigende zege van FC Utrecht op Celtic.

Hij sloot zich daarom aan bij de woorden die zijn aanvaller even daarvoor sprak: “We zullen goed moeten zijn om een resultaat te behalen. Of ik tevreden ben met een punt? Dat hangt van de wedstrijd af.”

Bron+foto: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing