FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kom naar het FC Utrecht Fan Village!

13-03-2012

13 reacties


Komende zondag speelt FC Utrecht om 14.30 uur in Stadion Galgenwaard tegen FC Groningen. Voorafgaand aan deze wedstrijd introduceert FC Utrecht een gloednieuw en spetterend evenement. Al vanaf 12.00 uur zijn bezoekers van harte welkom in Fan Village op het Westplein aan de kant van de Cityside. Fan Village is een ‘fan-dorp' dat vol staat met voetbal gerelateerde activiteiten. Speciaal voor de jonge fans is een Meet & Greet met spelers van FC Utrecht georganiseerd. Hier kunnen de kinderen een handtekening vragen aan hun helden. Ook is er de mogelijkheid om met de spelers op de foto te gaan.

Opening
Wethouder Rinda den Besten zal samen met FC Utrecht-spits Jacob Mulenga het Fan Village officieel openen. De opening wordt op spetterende wijze vervolgd met een optreden van The Voice of Holland-deelnemer Charly Luske. Onder begeleiding van gitarist Danjil brengt Charly Luske een aantal nummers ten gehore, als welkom voor alle Fan Village-bezoekers. Tijdens Fan Village draait een dj feestelijke muziek.

Attracties
Fan Village is gevuld met springkussens, een hindernisbaan, een loterij, een voetbalveld en nog veel meer mooie attracties. Alle onderdelen zijn voetbal gerelateerd. Zelfs bij de loterij zijn schitterende FC Utrecht-prijzen te winnen. Ook aan de ouders is gedacht. Terwijl de kinderen hun energie kwijt raken in het Fan Village, kunnen vader en moeder genieten van een kop koffie of thee, in een speciaal voor hen ingerichte ruimte. Om 14.00 uur sluit het Fan Village, waarna de bezoekers richting de tribune kunnen om de wedstrijd FC Utrecht - FC Groningen te bekijken.

Kaarten
Reden genoeg om aanstaande zondag de wedstrijd FC Utrecht - Groningen te bezoeken! Kaarten kopen? Ga naar www.fcutrecht.nl/kaartverkoop, of ga naar de FC Utrecht Fanshop vestiging Hoog Catharijne of FC Utrecht Fanshop vestiging Stadion Galgenwaard. Voor openingstijden ga naar www.fcutrecht.nl/fanshop.

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 13 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing