FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kom naar FC Utrecht - PSV

08-12-2013

14 reacties


FC Utrecht is de beste thuisploeg van 2013. Om het kalenderjaar in stijl af te sluiten, is de steun van het publiek nodig in de topper van volgende week zondag tegen PSV. Het duel wordt zondagmiddag om 16:30 uur gespeeld in Stadion Galgenwaard.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht (s)cc kunnen maximaal zes kaarten gekocht worden. Verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. De verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag 12 december, via de overige kanalen tot en met zaterdag 14 december. Ook op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 14:30 uur geopend.

Vouchers waarderingsevenement
Seizoenkaarthouders die meer dan tien jaar een seizoenkaart hadden, kregen op het waarderingsevenement tien kortingsvouchers. Met deze voucher krijg je 50% korting op een toegangsbewijs voor deze wedstrijd. Dus neem iemand mee naar het duel tegen PSV en laat hem of haar zien waarom jij al meer dan tien jaar geen thuiswedstrijd van FC Utrecht wilt missen. LET OP: Deze vouchers zijn NIET op de wedstrijddag in te wisselen en slechts in te leveren bij de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard.

Junior Tiger Setjes
Junior Tigerleden kunnen tot en met maandag 9 december online een Junior Tiger Setje bestellen voor deze wedstrijd. Deze setjes zijn ook tot en met donderdag 12 december te koop via de FC Utrecht Fanshop. Junior Tiger Setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag.

Tiger Setjes
Ook de Tigerleden kunnen tot en met maandag 9 december online een Tiger Setje (2 kaarten voor € 25,-) bestellen voor deze wedstrijd. Deze setjes zijn ook tot en met donderdag 12 december te koop via de FC Utrecht Fanshop. Tiger Setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag.

Parkeerkaart
Voor deze wedstrijd kunnen vanaf 23 november hier ook losse parkeerkaarten besteld worden voor P3 (Parkeergarage Sporthal). De kaarten kosten € 15,- per stuk.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 14 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
24 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (3) Sjakie 52pt
3 (2) Kikker 50pt
4 (9) Menno 44pt
5 (12) Speedy 43pt
6 (4) badbo13 42pt
7 (5) chapri 41pt
8 (11) Gina 41pt
9 (6) El Nino 41pt
10 (7) tonyb 40pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing