FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kali verkozen tot Talent van het Jaar

13-11-2011

3 reacties


Anouar Kali is zondag tijdens het Najaarsdiner van de FC Utrecht Business Club in Restaurant Zuiver in Utrecht verkozen tot Talent van het Jaar. De andere genomineerden waren keeper Erik Cummins en centrale verdediger Kai Heerings.

Kali toonde zich zeer verheugd met zijn uitverkiezing. "Ik zie dit als een belangrijke motivatie voor waar ik mee bezig ben", zo zei hij. De middenvelder gaf aan dat zijn volgende doel het veroveren van een basisplaats is. Hij vindt het goed dat de prijs bestaat. "Het geeft aan dat de jeugd gewaardeerd wordt en dat er oog is voor talent."

Volgens Robbie Alflen was het beslist geen gemakkelijke keuze. "Dat lijkt misschien zo, zeker na de wedstrijd van Anouar tegen Ajax. Maar het was een close finish, omdat alle drie de genomineerden een topjaar hebben gekend", aldus de assistent-trainer en tot voor kort coach van Jong FC Utrecht. De doorslag gaf dat Kali van ver moest komen en er echt voor moest vechten.

De avond werd geopend door Wilco van Schaik. Hij sprak onder meer over de eerste honderd dagen in zijn functie als algemeen directeur bij de club en gaf aan soms verbaasd en verbijsterd te zijn geweest over de voetbalwereld. Omdat hij nog te druk is geweest met de organisatie heeft hij in zijn ogen nog te weinig tijd kunnen besteden aan de Business Club. Maar daar gaat hij nu meer aandacht aan besteden, zei hij.

Kali ontving de trofee die bij de uitverkiezing hoort. Bovendien kregen alle genomineerden van Skoda Center Utrecht een middagje kleiduiven schieten aangeboden.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing