FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kali terug bij FC Utrecht

26-06-2014

41 reacties


Middenvelder Anouar Kali keert terug bij FC Utrecht. De 23-jarige spelmaker heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan de club uit de Domstad, waarvoor de ras-Utrechter in 2010 zijn debuut in het betaalde voetbal maakte.

Kali, opgegroeid en nog altijd woonachtig in de Utrechtse wijk Ondiep, is volgens Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff een directe versterking voor FC Utrecht. "Anouar is voor ons een uitstekende speler. Iemand die zijn geweldige basistechniek en zeer goede spelinzicht combineert met een stukje onvervalste Utrechtse branie", aldus De Kruijff. "Hij is nu typisch zo’n jongen die je heel graag bij je ploeg wilt hebben. Een jongen van de stad, die weet wat er hier leeft en weet wat het publiek van hem en zijn teamgenoten verwacht. We zijn er heel blij mee dat Anouar, na één seizoen in Kerkrade te hebben gevoetbald, nu het shirt van FC Utrecht weer aantrekt. ‘Welkom thuis’, zei ik tegen hem toen hij zijn ja-woord gaf."

"Ik ben terug en dat doet mij goed", zegt Kali, die in de zomer van 2013 de overstap maakte van FC Utrecht naar Roda JC Kerkrade. "FC Utrecht is een fantastische club. Ik realiseerde mij dat des te meer toen ik bij de club weg was en dat heb ik de mensen van de club ook verteld. Hier voel ik mij thuis en met Robby Alflen tref ik een trainer waarmee ik in het verleden fijn heb samengewerkt. We hebben een ploeg met veel nieuwe jongens die een goede aanvulling zijn op de selectie die er al stond. Ik ga mij de komende jaren voor de volle honderd procent inzetten om met FC Utrecht succesvol te zijn. Na een sportief gezien minder seizoen hebben onze supporters daar recht op."

Algemeen Directeur Wilco van Schaik erkent dat Kali al in een vroeg stadium contact zocht met de clubleiding van FC Utrecht. "Anouar gaf al heel snel na zijn vertrek aan dat hij onze club en de stad enorm miste. Bij hem was uit het oog, niet uit het hart, zo bleek. Dat was eerlijk en oprecht van hem en dit toonde dat hij een grote kerel is. We hebben toen al direct met elkaar op een volwassen manier de discussies uit het verleden uitgepraat. Dat heeft de lucht geklaard", aldus Van Schaik. "Anouar wilde maar één ding: terug naar zijn club en terug naar zijn stad. Dat hebben we gemerkt in de gesprekken die we hebben gevoerd. Een echte Utrechtse jongen met kwaliteit is weer terug in de groep en dat is een goede zaak voor de club."

Reacties

Bij dit bericht zijn 41 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing