FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kali: 'Ik ben als persoon gegroeid'

01-08-2017

0 reacties


Anouar Kali tekende gisteren voor de derde maal een contract bij FC Utrecht. Na eerdere dienstverbanden van 2010-2013 en 2014-2015 tekent de middenvelder uit het Utrechtse Ondiep ditmaal een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een seizoen. Kali komt over van Willem II.

Trainer/technisch manager Erik ten Hag: “Met het vertrek van Wout Brama en de revalidatie van Rico Strieder zijn wij kwetsbaar op de positie en biedt deze Utrechter een prima alternatief. Anouar kan perfect invulling geven aan de rol, hij past naadloos in ons profiel. Hij is de afgelopen seizoenen volwassen geworden, het klimaat van FC Utrecht is gewijzigd en hij heeft daar volmondig ja tegen gezegd.”

Kali, inmiddels 26 jaar oud, maakte in april 2011 zijn debuut voor de FC. In de twee seizoenen die volgden kwam hij 55 keer in actie, totdat een transfer hem naar Roda JC bracht. Na het Limburgse tussenstation kwam Kali ook in 2014 en 2015 voor FC Utrecht in actie. Dit dienstverband eindigde na 15 wedstrijden met een verkoop aan Al-Arabi uit Qatar. De afgelopen twee seizoenen stond de Nederlandse Marokkaan op de loonlijst van Willem II. Vorig seizoen kwam hij in 35 duels uit voor de Tricolores.

Kali: “Ik ben verheugd met mijn overstap naar FC Utrecht, omdat ik mijn vorige twee periodes hier nooit eruit heb kunnen halen wat er in zit. Als persoon ben ik de afgelopen seizoenen gegroeid en ik voel dat de tijd rijp is om het verleden achter mij te laten en om een bijdrage te leveren aan een succesvol FC Utrecht."

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing