FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kaartverkoop sc Heerenveen - FC Utrecht

20-08-2014

0 reacties


Het duel sc Heerenveen - FC Utrecht wordt gespeeld op zaterdag 30 augustus en de aftrap is om 20:45 uur. Deze wedstrijd kan bezocht worden met de auto of via een buscombi. Alleen verkoop aan uitkaarthouders van FC Utrecht. De verkoop start donderdag 21 augustus en loopt uiterlijk tot en met donderdag 28 augustus. Maximaal één kaart per persoon.

Auto:
FC Utrecht supporters kunnen met de auto zonder onderweg om te wisselen afreizen naar Heerenveen. Er zijn hieraan echter wel enkele voorwaarden verboden. Zo is het op de wedstrijddag niet toegestaan het centrum van Heerenveen te bezoeken. De politie Heerenveen zal hier in samenwerking met beide clubs op toezien en is bevoegd om eventuele FC Utrecht supporters uit het centrum te weren of weg te vorderen. Supporters die graag voor de wedstrijd een drankje willen doen kunnen dit doen bij café ’t Skoat (Marktweg 2) te Oudeschoot.

Bij het stadion gratis verplicht parkeren op P5A op vertoon van flyer (download hier de flyer). Omwisselen bij gastenvak vanaf 19.15 uur. Let op, eventuele dronken supporters kunnen de toegang ontzegd worden. 

Kaarten voor de auto kunnen gekocht worden via internetde FC Utrecht Fanshop en Ticketbox. De prijs voor een autokaart is € 11,70 via de FC Utrecht Fanshop en internet. De prijs bij TicketBox is € 15,15. 

Buscombi:
De verkoop voor de buscombi loopt via internetde FC Utrecht Fanshop en Ticketbox. De prijs bij TicketBox is € 25,55, via internet en de Fanshop geldt een prijs van € 22,10. In verband met het vullen van de bus(sen) kan FC Utrecht besluiten de kaartverkoop eerder te stoppen. De bussen vertrekken op de wedstrijddag vanaf stadion Galgenwaard om 18.15 uur. Instappen kan vanaf 17.45 uur.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing