FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kaartverkoop Lech Poznan - FC Utrecht van start

28-07-2017

2 reacties


Volgende week donderdag speelt FC Utrecht in Poznan de uitwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. De kaartverkoop is vanmorgen om 10.00 uur van start gegaan. True Support organiseert geen reis naar Polen.

Seizoen- en Clubkaarthouders kunnen á 5 euro een ticket kopen voor de partij die op donderdag 3 augustus in Polen om 20.15 uur begint. Een kaart voor het uitvak kun je ONLINE en in de Fanshop kopen.

De kaartverkoop loopt zolang de voorraad strekt, en tot en met uiterlijk dinsdag 1 augustus, 17.00 uur. Er zijn 2.000 kaarten beschikbaar. Hetgeen je online of in de Fanshop koopt, is een zogeheten omwisselbiljet. Op de wedstrijddag kun je dat op een nog nader te communiceren locatie en tijdstip ruilen tegen een wedstrijdkaart.

In Polen wordt op de wedstrijddag een verzamelpunt ingericht voor FC Utrecht-supporters. Verdere info daarover volgt op een later moment.

Het bestuur van True Support schat in dat de animo voor een reis naar Polen onder donateurs mede vanwege de vakantieperiode gering is. Daarbij speelt ook de negatieve reputatie van een deel van de harde kern van Lech Poznan een rol. Vanwege de vakantie ontbreekt het True Support bovendien aan mankracht om een reis te organiseren en – mede gezien de veiligheidssituatie – op een verantwoorde manier te begeleiden.

Mocht FC Utrecht een ronde verder komen dan onderzoeken we opnieuw de mogelijkheden voor het organiseren van een eigen reis.  True Support ontvangt in dat verband graag blijken van animo en suggesties. Ook beantwoorden we graag vragen van onze donateurs via info@fcufans.nl.

Wellicht ten overvloede: wie een stadionverbod heeft, heeft geen toegang tot de wedstrijd die in het INEA Stadion gespeeld wordt. Bij een overtreding van een stadionverbod volgt aanmelding bij de KNVB voor een verdubbeling van de sanctie.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing