FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kaartverkoop FC Utrecht - PEC Zwolle

09-01-2015

0 reacties


Het duel FC Utrecht - PEC Zwolle wordt gespeeld op zondag 1 februari 2015, en de aftrap is om 14.30 uur. Kaartverkoop voor deze wedstrijd start op zaterdag 10 januari vanaf 09.00 uur. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht (seizoen)clubkaart kunnen maximaal 6 kaarten gekocht worden. De kaartverkoop loopt via de FC Utrecht Fanshop, internet en TicketBox. Via TicketBox zijn er alleen volwassen kaarten te koop en ligt de prijs € 3,45 hoger dan bij de fanshop en via internet. Bij de fanshop en via internet zijn wel de 65+ en jeugdkortingen beschikbaar. De kaartverkoop via de fanshop en TickBox loopt tot en met 31 januari, via internet tot en met zondag 1 februari 14.30 uur. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s geopend vanaf 12.30 uur. 

Junior Tigerleden kunnen vanaf 10 januari tot en met 1 februari online een Junior Tiger Setje bestellen voor deze wedstrijd. Deze setjes zijn ook tot en met zaterdag 31 januari 17.00 uur te koop via de FC Utrecht Fanshop. Junior Tiger Setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag bij de kassa.

Tigerleden kunnen vanaf 10 januari tot en met 1 februari online een Tiger Setje bestellen voor de wedstrijd. Deze setjes zijn ook tot en met zaterdag 31 januari 17.00 uur te koop via de FC Utrecht Fanshop. Tiger Setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag bij de kassa, 

Vanaf 10 januari zijn er ook parkeerkaarten te koop voor de parkeergarage bij de sporthal. Kaarten kosten € 15,- per stuk. Klik hier om online een parkeerkaart te bestellen. Bestellen kan uiterlijk tot en met 31 januari.

Supporters dienen de wedstrijdkaart tijdens de wedstrijd in hun bezit te houden. Stewards kunnen tijdens de wedstrijd op enig moment om uw plaatsbewijs vragen. 

Bezoekersinformatie

FC Utrecht hanteert bij zijn thuiswedstrijden een huisreglement. Hier dient iedere bezoeker zich aan te houden. Klik hier voor dit huisreglement. Deze regels bestaan naast de geldende standaardvoorwaarden van de KNVB.
Bovendien heeft FC Utrecht het ‘UEFA 10-point plan on racisme’ onderschreven. In een anti-racisme verklaring van de club spreekt FC Utrecht uit dat racisme en/of discriminatie niet thuis hoort in Stadion Galgenwaard. Lees hier deze verklaring waar iedere bezoeker van de wedstrijden van FC Utrecht zich aan dient te houden. 

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing