FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kaartverkoop eerste uitduels

26-07-2016

0 reacties


Bijgaand info over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd van Jong FC Utrecht tegen NAC Breda en de info voor de uitwedstrijd van het eerste elftal tegen sc Heerenveen.

NAC Breda – Jong FC Utrecht
Het eerste uitduel van de beloften in de Jupiler League is op vrijdag 5 augustus, en de aftrap in Breda staat gepland om 20:00 uur. Kaartverkoop voor deze wedstrijd is vanaf zaterdag 23 juli en alleen aan uitkaarthouders van FC Utrecht. De wedstrijd kan bezocht worden via een auto- of buscombi (bij onvoldoende belangstelling kan de buscombi geannuleerd worden). Voor de autocombi geldt dat er ook een parkeerkaart besteld moet worden. De parkeerkaart dient op de wedstrijddag bij stadion Galgenwaard omgewisseld te worden tussen 18.00 en 18.15 uur. De kaart voor de autocombi kost € 12,-, voor de buscombi geldt een prijs van € 24,-. De verkoop loopt uiterlijk tot en met 3 augustus. FC Utrecht kan besluiten de kaartverkoop eerder te stoppen.

sc Heerenveen – FC Utrecht
Het eerste uitduel van het eerste elftal is op vrijdag 12 augustus, en de aftrap om Heerenveen staat gepland om 20:00 uur. Kaartverkoop voor deze wedstrijd is vanaf zaterdag 23 juli en alleen aan uitkaarthouders. De wedstrijd kan bezocht worden via een auto- of buscombi. Voor de autocombi geldt dat er ook een parkeerkaart besteld moet worden. Er zijn maximaal 100 parkeerkaarten beschikbaar. Bestel per auto maximaal 1 parkeerkaart.

Kaarten voor de buscombi kosten € 31,- per stuk, voor de autocombi kosten de kaarten € 22,- per stuk. De kaartverkoop loopt uiterlijk tot en met 10 augustus. FC Utrecht kan besluiten de kaartverkoop eerder te stoppen.

Verkoopschema:
Vanaf 23-07-2016: Gouden seizoenkaarthouder
Vanaf 27-07-2016: Alle uitkaarthouders

Voor de autocombi geldt: FC Utrecht supporters mogen rechtstreeks afreizen naar Heerenveen. Er zijn hieraan echter wel enkele voorwaarden verboden. Zo is het op de wedstrijddag niet toegestaan het centrum van Heerenveen te bezoeken. De politie Heerenveen zal hier in samenwerking met beide clubs op toezien en is bevoegd om eventuele FC Utrecht supporters uit het centrum te weren of weg te vorderen.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
FC GroningenFC Utrecht
30 september 2018 14:30 uur
Noordlease Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing