FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Junior Fernández terug onder de lat

20-01-2012

4 reacties


Doelman Rob van Dijk (knie), Daan Bovenberg (buikwand), Marcus Nilsson (rug) en de langdurig uitgeschakelde Jacob Mulenga zijn zondag niet inzetbaar als FC Utrecht om 16.30 uur in Stadion Galgenwaard de competitie hervat met de thuiswedstrijd tegen PSV. Daarnaast is Michael Zullo nog een twijfelgeval. De verdediger verliet deze week de training met een voetblessure. Zaterdag wordt bekeken of hij fit genoeg is.

"Vijf blessures is voor ons doen weinig", zei Jan Wouters vrijdag gekscherend tijdens het persuurtje. De trainer van FC Utrecht kende voor de winterstop dan ook vaak een nog langere absentielijst. In dat opzicht keek hij ook positief terug op het trainingskamp in Portugal. "Het was prettig om met eenzelfde groep te kunnen werken. Dat ontbrak er tijdens de eerste competitiehelft vaak aan, waardoor we niet op vaste patronen konden trainen. De selectie staat er goed voor. We hebben zowel conditioneel als tactisch geweldig kunnen trainen."

Junior Fernández keert dit weekend terug onder de lat. De Paraguayaan krijgt de voorkeur boven Erik Cummins. Wouters wees op het feit dat Junior Fernández afgelopen zomer ook als eerste keeper is aangetrokken, maar door blessures steeds met een terugslag te maken kreeg. "Hij heeft meer ervaring en is een goede lijnkeeper", voegde Wouters daar aan toe. "Maar Erik Cummins is na een mindere periode ook heel goed bezig. De twee ontlopen elkaar niet veel."

FC Utrecht treft in PSV meteen weer een tegenstander uit de top van de ranglijst. Wouters wees onder meer op de individuele kwaliteiten waarmee de Eindhovenaren wedstrijden kunnen beslissen. "Wij zullen echt als een team moeten spelen. We spelen thuis en willen zelf het initiatief nemen en vooruit voetballen. PSV laat ons ook vaak voetballen om dan in de snelle omschakeling de aanval te kiezen", aldus Wouters.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing