FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Joost Broerse commercieel directeur

05-06-2018

0 reacties


Joost Broerse (39) wordt de nieuwe commercieel directeur van FC Utrecht. Dit maakt de Raad van Commissarissen van FC Utrecht vandaag bekend.

Broerse, nu nog commercieel directeur van PEC Zwolle, ziet hiermee een wens in vervulling gaan. ‘’Als oud speler van FC Utrecht en wonend in de regio Utrecht heb ik altijd de ambitie gehad terug te keren bij de club. FC Utrecht is volop in beweging, commerciële groei staat hoog op de agenda om de sportieve ambities van de club waar te maken. Ik zie deze benoeming als een mooie vervolgstap in mijn carrière, maar ben PEC Zwolle enorm dankbaar voor de succesvolle en plezierige samenwerking.’’

Paul Verhoeff, voorzitter Raad van Commissarissen FC Utrecht over deze benoeming: "Allereerst zijn wij blij Joost te verwelkomen bij de club, wij hebben gezien zijn achtergrond en ervaring als voetballer en succesvol commercieel directeur alle vertrouwen in een vruchtbare samenwerking." Daarnaast willen wij Martijn Standaart danken voor zijn inzet in deze rol de afgelopen periode. Met de recente overname van het lokale sales team van Lagardère door FC Utrecht staat er nu een robuust commercieel fundament voor toekomstige groei. Martijn blijft voor de club behouden en gaat zich richten op sales, e commerce en (digitale) partnerships. Martijn gaat rapporteren aan Joost, die naast sales en marketing ook media, maatschappelijk en customer service onder zijn hoede krijgt.''
 
Martijn Standaart: "Ik kijk ernaar uit om samen met Joost de volgende stappen te zetten binnen FC Utrecht. Ik ga mij focussen op groeidomeinen, iets waar ik veel energie uit haal." 

De komende periode zal staan in het teken van inwerken en overdracht, Joost Broerse start uiterlijk 1 september a.s. in zijn nieuwe rol bij FC Utrecht.

De Raad van Commissarissen wenst zowel Joost als Martijn veel succes en plezier toe in hun nieuwe functies.

bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing