FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong Utrecht wint van Volendam

09-04-2018

0 reacties


Niet alle spelers van het eerste elftal verzwakken het team van Jong Utrecht. Vandaag was dat duidelijk te zien aan de meespelende Giovanni Troupée. Gisteren nog op de bank bij de wedstrijd tegen Ado Den Haag, vandaag in de basisopstelling van de beloften.
 
Utrecht begint afwachtend aan de wedstrijd, Volendam wordt pas op het middenveld aangepakt. Na negen minuten zorgt dit voor het gewenste resultaat als Sylla Sow van links voorzet en de al genoemde Troupée de bal achter keeper Verhulst van Volendam kopt. Utrecht blijft loeren op de kansen, Volendam houdt het beter dicht. De bezoekers worden ook gevaarlijker: na 25 minuten wordt de bal bijvoorbeeld hard op de lat geschoten uit een vrije trap. De eerste helft lijkt af te stevenen op een 1-0 ruststand, maar na 44 minuten wordt de bal ingeleverd door Jeredy Hilterman. Nog geen tien seconde later ligt de bal achter Nijhuis door een opeenstapeling van fouten in de verdediging.
 
De tweede helft hetzelfde gezicht: Utrecht komt er af en toe gevaarlijk uit, maar ook Volendam laat zich geregeld zien. Trainer Robin Pronk grijpt in en haalt Rick Mulder naar de kant. Karim Loukili is zijn vervanger en speelt 29 minuten geweldig voetbal. Hij is ook degene die in de 85e minuut hard uithaalt van buiten de zestien. De bal lijkt nog van richting veranderd te worden in ieder geval is de Volendamse goalie kansloos: 2-1. Alsof de nummer 40 nog niet genoeg aandacht op zich gevestigd zag, besluit hij een sliding in te zetten rond de middenstip. Die sliding gaat volledig fout: geel voor Loukili. Het is zijn tweede van de avond, waardoor hij nog 2 minuten aan de kant moet toekijken hoe zijn teamgenoten de drie punten over de streep trekken.
 
Weer drie punten voor de Domstedelingen. Negen punten uit vier wedstrijden. Met dat gemiddelde over het hele seizoen had je 9 punten los van de nummer twee gestaan.
 
Vrijdag uit naar Telstar, het belooft een mooie pot te worden.
 
Jong FC Utrecht – FC Volendam 2-1 (1-1)
9. Giovanni Troupée 1-0
44. Teije ten Den 1-1
85. Karim Loukili 2-1
 
Gele kaarten: Dario Dumic (Jong FC Utrecht), Karim Loukili (Jong FC Utrecht)
 
Rode kaarten: Karim Loukili, twee keer geel (Jong FC Utrecht)
 
Toeschouwers: 667
 
Scheidsrechter: Edgar Bijl
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Giovanni Troupée, Dario Dumic, Robin Zwartjens, Robin van der Meer; Odysseus Velanas, Anouar Kali, Rick Mulder (60. Karim Loukili); Mohamed Mallahi, Jeredy Hilterman (82. Jan-Willem Tesselaar), Sylla Sow
 
Opstelling FC Volendam:
Hobie Verhulst; Ties Evers, Marco Tol, Daan Klinkenberg (89. Nick Runderkamp), Paul Kok; Joey Veerman (87. Enzo Stroo), Kevin Visser, Gerry Vlak (77. Alex Plat); Nick Doodeman, Teije ten Den, Anthony Berenstijn

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing