FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong Utrecht stunt: 2-1

26-02-2018

2 reacties


Geweldige overwinning van Jong Utrecht
 
Tegen de nummer 19, 17 en 15 van de ranglijst heeft Jong FC Utrecht het moeilijk. Tegen de nummer 1 wordt daarentegen weer een schitterende pot op het veld gelegd. Jong Ajax kwam vanavond namelijk op bezoek in de Galgenwaard en toont meteen aan dat de jonge Domstedelingen tegen voetballende ploegen prima mee kunnen komen: op fysiek leggen ze het juist af.
 
De opening is, als bijna altijd dit seizoen, voor Jong Utrecht. Sylla Sow krijgt twee mooie kansen, maar maakt die niet af. De Ajacied die 5,5 miljoen moest kosten, Mateo Cassierra, laat zien dat geld niet alles betekent: in kansrijke positie kan hij de zwak spelende Nick Marsman niet verslaan.
 
Dan is er Patrick Joosten. Na lang blessureleed komt hij langzaam weer op stoom bij Jong FC Utrecht. Vandaag speelde hij een halve wedstrijd, maar na 16 minuten laat hij zien dat hij het scoren nog niet verleerd is: met een schitterend afstandschot tekent hij voor de 1-0. Ajax blijft het daarna de hele eerste helft moeilijk houden met het goede spel van Utrecht, doelpunten vallen er echter niet meer.
 
In de tweede helft komt Mohamed Malahi het veld in voor Joosten, hij laat ook deze 45 minuten weer zien een groot talent te zijn: hij kan bikkelen en is technisch goed onderlegd. Ajax wisselt ook, Kaj Sierhuis komt het veld in. Vier minuten laten scoort hij de onverdiende gelijkmaker. Je verwacht daarna dat de Amsterdammers door zullen zetten, maar niets van dit alles: Utrecht voelt dat er iets te halen is.
 
In de 71e minuut een scrimmage voor het Amsterdamse doel. Sylla Sow doet nu waar hij zo goed in is: hij haalt verwoestend uit en zet de Utrechters op een zeer verdiende 2-1 voorsprong. Het tekent de Domstedelingen dat ze blijven strijden en vechten, ondanks alles wat de scheidsrechter van dienst toelaat. Ook de drie minuten extra worden overleefd, waarna het feest op het veld mag losbarsten. De nummer 20 wint verdient van de nummer 1.
 
Volgende week FC Den Bosch thuis: maandag om 20u.
 
Jong FC Utrecht - Jong Ajax 2-1 (1-0)
16. Patrick Joosten 1-0
63. Kaj Sierhuis 1-1
71. Sylla Sow 2-1
 
Gele kaarten: Giovanni Troupée (Jong FC Utrecht), Teun Bijleveld, Luis Orejuela, Mitchel Bakker (Jong Ajax).
 
Toeschouwers: 404.
 
Scheidsrechter: Stan Teuben.
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Nick Marsman; Giovanni Troupée, Maarten Peijnenburg, Robin Zwartjens, Robin van der Meer; Rick van der Meer, Odysseus Velanas (88. Redouan El Yaakoubi), Chris David, Patrick Joosten (46. Mohamed Mallahi); Nick Venema (68. Jeredy Hilterman), Sylla Sow.
 
Opstelling Jong Ajax:
Stan van Bladeren; Rasmus Kristensen, Danilho Doekhi, Leon Bergsma, Mitchel Bakker; Noussair Mazraoui, Noa Lang (85. Ché Nunnely), Dani de Wit; Luis Orejuela, Mateo Cassierra (59. Kaj Sierhuis), Dennis Johnsen (41. Teun Bijleveld).
 
 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
23 september 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing