FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong Utrecht neemt punt mee uit Emmen

29-04-2018

0 reacties


De laatste wedstrijd van het seizoen, zonder dat er iets op het spel stond voor Jong Utrecht. Dan ook nog helemaal naar Emmen, die nog minimaal een punt nodig had om direct naar de halve finale van de play-offs te mogen. Een recept voor een afstraffing, zou je denken.
 
Niets van dat alles. Toegegeven, Emmen begint beter en is over de hele wedstrijd gezien de bovenliggende partij. Maar wij hebben de speler van het jaar op doel staan, Thijmen Nijhuis. Soms met z'n armen, soms z'n benen en soms schijnbaar met zijn ogen zorgt hij ervoor dat er geen bal in het doel gaat. Geholpen door de sterkte defensie voor hem, houdt hij de 0. Toch krijgt Emmen goede kansen, maar op het belangrijkste moment krijgen de Drentenaren niets voor elkaar.
 
Utrecht loert op de kansen en krijgt die ook zeker. Jeredy Hilterman die de bal nét niet onder controle krijgt. Redouan El Yaakoubi die gevaarlijk voor de dag komt. Dan is er nog Mohamed Mallahi die zeker niet zijn beste wedstrijd speelde, maar wel voor gevaar zorgde. Als laatste, de gigantische kans van de teruggekeerde Mitchell van Rooijen: tot zijn eigen frustratie kopt hij een bal in gevaarlijke situatie over.
 
0-0 dus. Voor Jong Utrecht betekent dit het einde van de competitie. Het jaar begon en eindigde goed, in het middengedeelte zijn veel te veel punten laten liggen. Volgend seizoen weer een kans, eerst aanstaande dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen SV Houten op hun veld.
 
FC Emmen - Jong FC Utrecht 0-0 (0-0)
 
Gele kaarten: Anco Jansen, Gersom Klok (FC Emmen), Jeredy Hilterman, Robin Zwartjens, Ruben Hoogenhout (Jong FC Utrecht).
 
Toeschouwers: 3.329.
 
Scheidsrechter: Sander van der Eijk.
 
Opstelling FC Emmen:
Dennis Telgenkamp; Stef Gronsveld, Jeroen Veldmate, Nick Bakker, Gersom Klok; Glenn Bijl, Alexander Bannink, Michael Chacon; Thijs Dallinga (79. Youri Loen), Cas Peters, Anco Jansen.
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Bart Sinteur (83. Benis Belesi), Ruben Hoogenhout, Robin Zwartjens, Tim Brinkman; Rick van der Meer, Redouan El Yaakoubi, Shayne Pattynama (67. Mitchell van Rooijen); Mohamed Mallahi, Jeredy Hilterman, Jan Willem Tesselaar (46. Junior van der Velden).

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
23 september 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing