FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong Utrecht de weg kwijt

26-01-2018

6 reacties


Vorig seizoen begon Jong Utrecht slecht, maar in de tweede competitiehelft zag je het team groeien. Dit seizoen mag je dolblij zijn dat er niet gedegradeerd kan worden: de Utrechtse jongelingen staan ruimschoots laatste. Op basis van de wedstrijd van vanavond is dat niet meer dan terecht. Op de tribune vraag je je af of sommige spelers nog aan elkaar voorgesteld moeten worden, een lijn is er amper tot niet te vinden.
 
Als dan ook nog een redelijk goed spelend Cambuur tegenover je staat, mag je van geluk spelen dat je maar met 1-3 verliest. Typisch, zoals wel vaker dit seizoen, wordt de wedstrijd in een paar minuten verpest. Vanavond waren dat de 26e en 28e minuut, waarin Robertha en Barto weten te vinden. Een onmogelijke opgave om daar nog iets tegen te doen als je zelf bar- en barslecht speelt.
 
De tweede helft is wat dat betreft iets beter. Een waarschijnlijke, en terechte, donderspreek lijkt de spelers wakker gemaakt hebben, want ze beginnen redelijk. Er wordt wat druk gezet. Veel haalt het allemaal niet uit, kwaliteit is ver te zoeken. Dat Mohamed Malahi nog een strafschop versiert, die prima ingeschoten wordt door Nick Venema, is slechts uitstel van executie. Darren Rosheuvel heeft een paar minuten na de penalty terecht geen medelijden met z'n oud-ploeggenoten: diagnonaal schiet hij schitterend de 1-3 binnen.
 
Verder is de tweede helft ook weer armoede troef. Een paar leuke passjes, maar daar win je geen wedstrijden mee. Er moet iets gebeuren bij de Utrechtse jongelingen, dat staat vast.
 
Jong FC Utrecht – sc Cambuur 1-3 (0-2)
26. Nigel Robertha 0-1
28. Martijn Barto 0-2
56. Nick Venema 1-2 (P.)
59. Darren Rosheuvel 1-3
 
Gele kaarten: Tufan Özbozkurt (Jong FC Utrecht), Erik Cummins (sc Cambuur).
Toeschouwers: 562.
Scheidsrechter: Edgar Bijl.
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Bart Sinteur, Robin Zwartjens, Junior van der Velden, Tufan Ó¦zbozkurt (79. Shayne Pattynama); Karim Loukili (46. Jeredy Hilterman), Maarten Peijnenburg, Chris David (63. Tim Brinkman); Mohamed Malahi, Nick Venema, Sylla Sow.
 
Opstelling sc Cambuur:
Erik Cummins; Sai van Wermeskerken, Omar el Baad, Robbert Schilder, Xander Houtkoop; Mathias Schils, Darren Rosheuvel (84. Daan Boerlage), Justin Mathieu, Martijn Barto; Issa Kallon (74. Alvin Daniels), Nigel Roberta (63. Ricardo Kip).
 
 

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
23 september 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing