FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong Utrecht de gelukkigste tegen GAE

02-04-2018

2 reacties


Het is wel een week van primeurtjes voor Jong Utrecht. Vrijdag de eerste uitwinst, vandaag de eerste keer dat dit seizoen twee wedstrijden achter elkaar gewonnen worden. Ook nog de eerste keer dat je onterecht wint, dat werd ook wel eens tijd.

Go Ahead Eagles thuis, een mooi affiche. De Deventaren hadden ook een luidruchtige groep supporters meegenomen, altijd leuk. De wedstrijd: minder. FC Utrecht leek het strijdplan gewijzigd te hebben en de nadruk meer op verdediging gelegd te hebben. Dat zorgde niet voor een geweldig schouwspel: de bezoekers hadden niet de mogelijkheden om er goed doorheen te komen. Als dat eens gebeurde, stond de oplettende Thijmen Nijhuis in de weg, als de bal niet metershoog over werd gespeeld. Was afgelopen vrijdag de aanval nog het beste onderdeel van de Domstedelingen, vandaag viel daar niet veel van te verwachten. De held van Alkmaar, Nick Venema, was vervangen door Patrick Joosten, die bepaald ongelukkig speelde. Wel met inzet.

De wedstrijd kabbelde voort, geen van beide teams geloofde nog in een overwinning. Tot de 91e minuut. Een vrije trap, zo’n 25 meter van het Deventer doel. Tufan Özbozkurt neemt de vrije trap. De rechter bovenhoek was helemaal vrij en daar plaatst hij hem ook perfect. 1-0 in blessuretijd. Dat Go Ahead een minuut later nog een gigantische kans verprutst, is dat geluk dat eindelijk eens de goede kant op valt. Een gelijkspel was terecht geweest, geen speler of supporter die erom maalt. In 4 dagen 30% meer punten, het komt meestal alleen aan het begin van het seizoen voor. Nog zes punten achter RKC Waalwijk, zou de eindsprint op tijd ingezet zijn? Vrijdag het vervolg, uit bij Almere City.

 

Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles 1-0 (0-0)
90+1. Tufan Özbozkurt 1-0

Gele kaart: Ruben Hoogenhout, Robin Zwartjens, Tufan Özbozkurt (Jong FC Utrecht), Sam Hendriks, Rick Ketting, Xandro Schenk (Go Ahead Eagles).

Toeschouwers: 566.

Scheidsrechter: Ingmar Oostrom.

Opstelling Jong FC Utrecht: 
Thijmen Nijhuis; Redouan El Yaakoubi, Ruben Hoogenhout (76. Maarten Peijnenburg), Robin Zwartjens, Tufan Özbozkurt; Rick van der Meer, Rick Mulder (46. Shayne Pattynama), Karim Loukili; Bilal Ould-Chikh (65. Mohamed Mallahi), Sylla Sow, Patrick Joosten.

Opstelling Go Ahead Eagles:
Sonny Stevens; Robin Buwalda, Rick Ketting, Xandro Schenk, Dennis Hettinga; Sjoerd Overgoor (71. Givan Werkhoven), Jeff Stans, Joey Suk; Aaron Nemane (82. Pieter Langedijk), Sam Hendriks, Bruno Andrade (61. Stefano Beltrame).

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing